Gå til innhold

Tråden for egne og andres dashcam-videoer


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sydvest skrev (7 minutter siden):

Vet ikke om det er vidvinkelen som gjør det, men ser ut som at du kjører grisefort i begge klippene dine. Spesielt det på vinteren.

Det er nok det at bilen bruker kameraet i fremfangeren og ryggekameraet som er grunnen til det ser fortere ut enn det faktisk er siden det er helt ned med veien kontra andre dashkamera filmer en ser hvor kameraet er helt oppe i toppen av vinduet. På strekken der forbi meny holder jeg kanskje 30-40, bilen min er for lav til å kjøre noe særlig fortere i området der. 

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar
Sydvest skrev (3 timer siden):

Enkel måte man kan croppe vekk felt fra video når man ikke har noe betalt redigeringsprogram tilgjengelig? Har litt lyst å laste opp et klipp men da ser dere hva firmaet mitt heter.

youtube studio har verktøy for å blurre deler av videoen om det kan fungere for deg. 

Alternativt kan du teste ut adobe sitt gratis alternativ om videoen er under 1 gb Free Video Cropper: Crop Your Videos Online | Adobe Express

 

Jeg sjekket metadata på video klippene jeg postet over. Raskeste jeg kjørte på filmen med snøv var 34,03 km/t så var egentlig ganske bedagelig tempo, men jeg ser jo at det nærmest så ut som jeg kjørte rally slik det ble fremstilt i videoen.  På klippet i fra sommeren/høsten hadde jeg 63,91 km/t som høyeste fart. Hadde egentlig vært greit om farten ble prosjektert på videoen slik det ikke ble noen diskusjon ut av det hele :p 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...