Gå til innhold

noen som vil lage?


Anbefalte innlegg

jeg lurer på om noen kunne tenke seg å manipulere et bilde av meg til diverse ting; zombie/monster, meg med skjegg og bart og endre farger på håret og øynene og kanskje mer viss dere har lyst til det. noen som vil?

 

håper noen har lyst til å lage så fort som mulig. dere kan jo poste bildene her etterpå dere laget så andre folk kan se dem. dere trenger ikke lage alle viss dere ikke vil. bare lag det dere har lyst av det. men det jeg helst vil ha er jo zombie/monster og som nr.2 bart og skjegg og som nr.3 farge på hår og øyne. eller kan dere lage andre bra ting om dere kommer på.

 

her er bildet: http://www.freewebs.com/majork/DSCF0002.JPG

 

tusen takk til alle som vil lage noe bra

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Næææ, så skjønn! Gammel er du'a lille venn? ;)

 

Neida, fra spøk til alvor, du burde seriøst prøve å manipulere litt selv. Da får du det gjerne som du vil ha det , og i tillegg lærer du kanskje noe på veien? Ta deg god tid, gå gjennom et par tutorials , (www.eyesondesign.com er fin) og se om du finner noen ting du liker.

 

Lykke til! :woot:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis det er som du sier "snakk om å være GOD".. Du lærer ikke stort ved å se på ferdige bilder til andre.. prøv deg frem selv! Det lærer du mest ved! Prøv forskjellige saker og ting, filters er vel den enkleste og sannsynligvis ikke den beste måten å lage tøft stæsh med! Værtfall ikke om du overbruker mulighetene som ligger der!

 

Stå på, Major! ;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...