Gå til innhold

Kjøpe fra elkjøp på nett og returnere til butikk?


Anbefalte innlegg

Hei jeg lurer på om f.eks en tv er tilgjengelig på nettbutikken til elkjøp men ikke i butikken du har nær der du bor. Er det da mulig å bestille på nettet og hvis du ikke er fornøyd så kan du levere i varehuset ditt , selv om den ikke er tilgjengelig der?

 

 

 

Vær så snill og svar på mitt tidligereinnlegg også.

 

Takker

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei jeg lurer på om f.eks en tv er tilgjengelig på nettbutikken til elkjøp men ikke i butikken du har nær der du bor. Er det da mulig å bestille på nettet og hvis du ikke er fornøyd så kan du levere i varehuset ditt , selv om den ikke er tilgjengelig der?

Både reklamasjoner og returer kan gjøres i valgfritt varehus selv om varene er kjøpt på nett!

Lenke til kommentar

Du kan fint benytte alle tjenester og tilbud vedrørene reklamasjon, garantifeil, 30 dager angrefrist osv når TV er kjøpt på nettbutikken til Elkjøp, i ditt lokale varehus . Det samme gjelder forsåvidt Lefdal også.

 

Helt feil plass å spørre ett råd angende Tv-modell, men til den summen du oppgir og til det formålet (og på elkjøp) så ser jeg for meg at tv'ene linket til under vil gjøre en meget kurant jobb.

 

http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE32EH4005XXE/samsung-32-led-tv-ue32eh4005

 

eller hvis merke ikke har så mye å si ser det ut til at andre har veldig gode erfaringer med denne

 

http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/40FU3253/thomson-40-led-tv-40fu3253.

 

Kan ikke si jeg har prøvd noen av disse, kun erfaringer med lignende produkter...

 

Alternativet ditt er å følge godt med i kundeavisene, eller på søndagstilbudene som Elkjøp annonnserer via Facebook-siden sin (bl.a). På sistnevnte pleier det å dukke opp ganske gode tilbud.

Lenke til kommentar

Skal du spille Fifa på en TV så er kanskje LED-skjermer den dårligste investeringen om du ønsker best kvalitet til prisen.

 

LED-skjermer er overpriset og i de laveste prisnivåene så er det bunnslammet av TV-paneler du ender opp med. Du får mer om du kjøper en brukt vanlig LCD-skjerm med katoderør, eller sist men ikke minst Plasma, som er best når det kommer til raske bevegelser som Fifa.

 

Når du kjøper en ny TV i dag i de prisklassene du tenker deg så betaler du gjerne store deler for noen lysdioder som ikke bedrer noe som helst, og smart-funksjoner du aldri kommer til å bruke, og da kombinert med et gammelt og dårlig panel.

 

Hvis du da bare skal spille fifa el. så er det bedre å heller finner en noe eldre modell med et godt panel, færrest mulige funksjoner du ikke bruker og færrest mulig ekstrautstyr. Enten du finner det på salg i en eller annen butikk, demomodell, eller på bruktmarkedet. Du trenger heller ikke Full HD skjerm, da jeg tror Fifa 13 bare kjører i 720p (som de fleste andre spill på Xbox 360/PS3 og alle de andre fifa-spillene).

 

På elkjøp så er det mest "optimale" i henhold til pris/ytelse skjermen: http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/TXP42X60E/panasonic-42-plasma-tv-tx-p42x60e

Fortsatt forholdsvis ny, og om det var mulig å få tak på forrige generasjon så kunne man nok fått den til tusenlappen billigere. Det kan være at de lokale varehusene har eldre plasmaskjermer, som er helt topp fortsatt.

 

Edit: Denne yter også meget godt til ditt formål, og gruser en billig LED-TV, samt at den fortsatt har rimelig grei størrelse: http://www.expert.no/lydogbildetvplasma/samsungps43e455a1wxxe43plasmatv/p/5647/?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt

Kan også fåes rimeligere på CDON: http://cdon.no/elektronikk/43_plasma-tv_samsung_ps43e455a1wxxe-18792127?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_no

Lenke til kommentar

Vil bare nevne at jeg kjøpte en fjernkontroll på lefdal.com, som ikke svarte til forventningene. Jeg forsøkte derfor å returnere den til Lefdal-butikken i nærheten, men der fikk jeg beskjed om at siden den var kjøpt på nett måtte jeg bruke angreretten og returnere den pr. post.

Lenke til kommentar

Sist jeg spilte FIFA på en LED-TV ble jeg mektig skuffa. Input-lag gjorde at alle bevegelser/kommandoer skjedde ca. 0,2-0,3 sekund etter jeg hadde trykka. Fryktelig frustrerende når man opplever at TVen alltid "henger" etter. Det var ikke problemer med etterslep (vanlig ms-tall de oppgir), bildet hadde fin flyt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...