Gå til innhold

Den store FIFA 14-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Meg bekjent så teller leaderboards antall poeng.

 

Akkurat det som gjør hele systemet helt latterlig. Hvor kommer ferdigheter inn? Nok å være middels god og man spiller hele tiden så er man "best" i verdenen. Man må spille mye for å være på lister i det heletatt. Systemet som var på Fifa 12 funket veldig bra. Var mange som mislikte detctilbake i 2012 men da visste ikke folk hva som ventet... Endret av Raul07
Lenke til kommentar

Eg har no spelt på CPU i ein times tid, og skjønar ikkje kvifor det er så forbaska vanskeleg å ta ballen frå dei. Er det ein eller annan knapp eg ikkje har fått med meg når ein har ballen? Hugsar ein kompis nevnte noko om ein knapp som gjorde at ein beskytta ballen, men det kan jo ikkje vere det dei held på med.

Lenke til kommentar

begynte på karriere spillet i går og har kommet til februar og jeg må si at karriere spillet er helt fantastisk. kjempe artig! jeg valgte carlisle united som kommer fra 3 div. i england, det som er gøy med å velge et dårlig lag er at du kan bygge det opp fra bunnen av. jeg har satset på å hente unge lovende spillere som; bruma - vingen fra galatasaray som er helt fantastisk, daniel villalva - som er fifas laveste person, men meg høy pace, five star weak foot og 4 stars skills så må jeg si at han er faktisk en av de beste spillerne jeg har spilt med. benzia - beistet fra i fjor og han har ikke forandret seg, fantastisk! vadillo - fra real betis, en av verdens største talenter etter min mening. taïder - algerisk spiller fra inter, har pasninger som xavi som treffer hver gang. yaisien - ung franskmann som kan minne litt om henrikh mkhitarian, salinas - mexicaner som gjør utrolige ting på banen!

karriere spillet er det beste jeg vet, ingen pace abusers og feige døball jævler!

det er uendlige muligheter, det eneste som er litt dumt med å ta et dårligere lag fra en lavere divisjon er at det går 3-4 sesonger før du kan spille i CL.

Lenke til kommentar

Hvordan blir man en feig dødball-jævel? Skyter bare i håp om å få corner? Tror jeg scorer på omtrent dobbelt så mange cornere i år sammenlignet med ifjor.

 

Virker som at det som er mest OP i år er å skyte fra skrå vinkel, få keeper til å slenge seg og gi retur, for så å sette den i tilnærmet åpent mål.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...