Gå til innhold

Hjelp, Jeg har ikke steketermometer!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det en slik?

 

Jeg ville brunet den godt før jeg satt den i ovnen på 125 grader. Hvor lenge den skal stå der er jo sterkt avhengig av størrelse og fasong. En hel indrefilet av svin (400 - 500 gram) tar rundt 20 - 25 minutter + hvile i 5 minutter. Om det er et slikt stygge jeg linket til vil jeg tippe det holder med rundt 15 minutter.

Nei, er mer som en skinkestek egentlig.

 

post-117466-0-74713500-1362932915_thumb.jpgpost-117466-0-56917700-1362932939_thumb.jpg

 

Morsom artikkel forresten, men er ganske sikker på at jeg ikke er svindlet - har spist samme stykke før en gang (var ikke jeg som sto for stekingen) og det minnet svært lite om nakkekotelett i smak.

Endret av Barista Bob

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...