Gå til innhold

Frivillig arbeid


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Siden du er under 18 regner jeg med at du ikke har noen spesialkompetanse som de mangler i utlandet. Du finner neppe noe land hvor de mangler ukvalifisert arbeidskraft, det du derimot finner er mange arbeidsledige. Norske ungdommer er også lite villige til lange og harde arbeidsdager og er storforlangende når det gjelder mat og husrom. For å si det brutalt så vil norsk ungdom stort sett bli sett på som ubrukelige og det selv om de jobbet gratis.

 

Det man derimot har er kyniske organisasjoner og firmaer som har funnet en mulighet til å tjene gode penger på å la rik vestlig ungdom betale dyrt for å komme og gjøre en liksomjobb hvor de kan få illusjonen av å ha "gjort noe", "bidratt" eller "reddet verden". Det er gjerne i en "petting zoo". Når man blir bedt om å betale dyrt for å "jobbe" burde det ringe en bjelle for de fleste.

 

Husk at om de faktisk hadde gjort en nyttig jobb så ville de tatt jobben til arbeidsledige i landet,

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Noe som virkelig er hjelp som du kan gjøre er å hjelpe med å smugle varer som det er etterspørsel for. Da tenker jeg ikke på ulovlige varer av natrulige grunner, men varer som folk absolutt trenger som av en eller annen syk grunn er bestemt ulovlig av myndighetene.

 

Et eksempel er bibelsmugling inn i Kina, Iran og andre land, det er haugevis av organisasjoner som driver med det og gjerne vil ha hjelp av folk under 18år :)

 

Jeg har selv vært med på det fra Hong Kong over til resten av Kina, fantastik måte å hjelpe på

Lenke til kommentar

Kan ikke se hvilket behov de har for eventyrbøker, men for eksempel i Cuba har myndighetene ikke forbudt, men bestemt at kvinner ikke har behov for temponger, slik at de ikke blir produksert eller importert. Noe av det mest verdifulle man kan ta med til Cuba er et par pakker ekstra med tamponger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...