Gå til innhold

Trene muskler hjemme


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har lyst å begynne å trene litt muskler igjen, men gidder ikke treningsstudio. Tips til øvelser jeg kan gjøre hjemme for å bygge muskler? Vil satse spesielt på mage og armer til å begynne med, tenker jeg.

Det første jeg vil anbefale er å bare begynne på treningssenter, lettere å holde treningen gående å pushe seg selv.

Ellers har jeg en slik hjemme; http://www.xxl.no/Root/Trening-%26-helse/Trimutstyr/Styrketrening/Chinningbar/p/1075403_1_Style

 

Evt. http://www.x-life.no/products/abilica-doorgym

Lenke til kommentar

Tro meg ... Vekt med kun egenvekt er gull. Gjør det ENDA bedre ved å kjøpe en fitnessball eller redcord system.

Vi kjører mye egenvekt treninger på kampsporten og det river mer og gir mye bedre utbytte det enn de fleste "manual" øvelsene jeg har vært innom.

 

Sjekk denne for mer inspirasjon:

Endret av Mikkel™
Lenke til kommentar

Dette er det utrolig få som gidder og gjøre , Men om du tar deg selv ( om du har mulighet ) noen harde turer i skogen når snøen blir borte , når du har gått/jogga en bit så kan du finne et sted hvor du kan ta armhevninger og situps, Finner du en grein som er i passe høyde kan du ta pull ups for så og gå videre ,

 

Jeg gjorde selv dette 1-2 ganger i uken og hadde en fast rute, Dette var utrolig effektivt men en litt spesiell form for trening.

 

Om ikke det er et alternativ så kan man trene triceps ved og ta dips fra bord/stol/sofa/trapp. Du kan ta armhevninger hvor du støtter deg på manualer og når du har dyttet deg opp løfter du høyere arm ( med manual ) opp til brystet for så og ta en armhevning så tar du venstere arm opp til brystet osv.

 

Om du har en stor trapp med rom under trappa kan du ta pullups der, Situps med vekter på brystet kan du også ta ved og legge bena under en kant som for eks en lav seng eller nederste trappetrin.

 

Det er utrolig mange muligheter for og trene hjemme og hvis du lager et program for deg selv så blir det ikke så døft, Men jeg vet ikke åssen hjemmet dit ser ut så det er litt vanskelig og komme med forslag om trening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...