Gå til innhold

Staten ønsker å behandle alle som kriminelle (Føre var - prinsippet)


Anbefalte innlegg

 

Hvis du forstår kilde 1 riktig, så vil du se at det er 6 vestlige land (rødfarget) som er en del verre enn oss, med Storbritannia i fronten, deretter kommer 6-7 (oransjefarget) vestlige land som er på samme nivå som Norge når det gjelder masseovervåkning. Totalt er det 13 vestlige land foran Norge.

 

Men hvis du tar med alle land, både vestlige, østlige og fra den tredje verden da er Norge på 24 plass, av 206 land. Likevel så pass høyt at vi er i en egen divisjon for verdensklasse.

 

Denne kjelda er litt vanskeleg å ta seriøst, fordi ein heil del diktaturstatar som er berykta for sine hemmelege politi og overvaking av opposisjonelle, er rubriserte med kvit farge - lite overvaking. Lite overvaking, offisielt, ja, men ikkje i praksis.

 

Med det meiner eg ikkje at det er bra at samfunnet vårt er så mykje overvaka og at det er sterke ynskje om å overvaka oss meir, men ein må nok innrøma at så ille samanlikna me andre land som denne lista gjev inntrykk av, det er me ikkje.

 

Ein annan ting som gjer lite inntrykk på meg, er at dei påstår at USA er nesten like ufritt som Russland, men då ser dei heilt bort frå kva overvakinga vert brukt til. Framleis er det slik at styresmaktene i Russland er ivrigare enn styresmaktene i USA til å setja inn tiltak mot enkeltindivid på grunnlag av overvakingsdata.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ein annan ting som gjer lite inntrykk på meg, er at dei påstår at USA er nesten like ufritt som Russland, men då ser dei heilt bort frå kva overvakinga vert brukt til. Framleis er det slik at styresmaktene i Russland er ivrigare enn styresmaktene i USA til å setja inn tiltak mot enkeltindivid på grunnlag av overvakingsdata.

 

Din innvending er jo relevant fra et helhetlig perspektiv, men graden av overvåkning går ikke ned avhengig av om myndighetene sender et «skjerp deg»-brev eller et likvideringslag til personer de ikke liker.

 

Forøvrig er jeg enig i at det er litt snodig at landenes egne data skal tas for god fisk uten videre.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar

Man burde ta DNA test av alle nyfødte, alle innfødte og innvandrere etc, slik at ved f.eks en voldtektsak så kan man lett plukke ut den skyldige, i alle saker hvor man har DNA vil man slippe å bruke masse resurser på å finne hvem det tilhører, for man har en database allerede..

 

For ikke å nevne hvor greit det ville være å ha det om Politikerne bestemmer seg for å utrydde "feil" gener engang i fremtiden... Tvangssterilisasjon er som kjent ett effektivt hjelpemiddel Staten har benyttet til dette formål inntil nylig av sigøynere :)

 

http://www.forskningsradet.no/prognett-vfo/Artikkel/Sterilisering_og_kastrering_av_tatere_19341977/1224698373434

  • Liker 3
Lenke til kommentar
PS. Der er iblandt ett mellomtrinn for "venne befolkningen" til aksept som innebærer å behandle utlendinger som kriminelle. Noen vært innom USA i det siste?

 

Hmm, vet ikke om det er god tone å "svare" seg selv, men iblandt er det på sin plass. Dagens Aftenposten:

Her er listen over tiltakene som Nasjonalt ID-senter foreslår for å gjøre det vanskeligere å lure til seg falsk identitet i Norge.

 

1. Opprette en felles nasjonal database for opptak og lagring av biometri i alle utlendingssaker.

2. Sørge for at ambassadene og politiet tar fingeravtrykk og foto første gang en utlending søker en form for opphold i Norge.

3. Gjøre det obligatorisk å sjekke biometri-data som første del av saksbehandlingen i utlendingssaker.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Sa-lett-er-det-a-fa-falsk-identitet-i-Norge-7118388.html

Endret av Skatteflyktning
Lenke til kommentar

 

Tilslutt så må sikkert alle få operert inn en sånn mikrosender som gjør at alle mennesker kan spores til enhver tid, og hvis man greier å fjerne brikken så blir man arrestert. Denne brikken kan gjerne være svært liten og opereres inn i hjertet, dersom du prøver å fjerne den, så risikerer du å dø, og politiet får automatisk melding om at denne er blitt tuklet med, siden den ikke har kontakt med hjertet lenger.

 

 

En slik michrochip er planlagt allerede i USA, og etter planen skal den innføres i mars i forbindelse med "obamacare"

Hvor på kroppen den vil bl operert inn vet vi ikke ennå, men det blir ikke i hjertet.

Lenke til kommentar

Video-RFID-Microchips-Forced-in-Philippines.jpg

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_(human)

 

http://usatoday30.usatoday.com/tech/news/surveillance/2007-07-21-chips_N.htm

 

Det vil begynne med minoritetsgrupper som ingen har noen sympati for, narkomane, sigøynere, kriminelle eller utlendinger er nok engang "prime targets".

 

"Complete roll-out" vil ikke skje hverken med Obamacare, eller på noen tiår enda.

Lenke til kommentar

Og lager man et system som skal identifisere alle borgere ved alle anledninger, angivelig for å hindre overtramp, vel så ender det fort med at man må finne opp "overtramp" å hindre.

 

Det er akkurat dette som vil skje, og det er dit myndighetene ønsker å manøvrere oss, men de prøver selvsagt å skjule det så godt de kan slik at folk flest ikke skal oppdage det.

Dette skjer globalt, og er et ledd i forberedelsene for en ny verdensorden.

 

Jeg har prøvd å advare mot dette i mange år allerede, men folk flest, også de fleste her på forumet, er så bevisstløse og hjenevasket at de bare kaller det for "konspirasjonsteorier" og så snur de seg for å sove videre.

 

Men nå ser vi altså at ting begynner å skje raskere, og "konspirasjonsteoriene" begynner å bli virkelighet.

Folk ser ting skje i økende tempo når det gjelder forberedelser til NWO, overvåking osv. men ennå er det få som forstår sammenhengen.

Jeg lurer på hvor lang tid det vil ta for folk flest å forstå hva som skjer, eller om de i det hele tatt vil forstå noe som helst av det som er i ferd med å skje rundt dem..

Lenke til kommentar

http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/americas/united-states/121123/texas-student-expelled-refusing-wear-tracking-ch

 

During the 2012-2013 school year, the District will be piloting software that will help us immediately locate students while they are in the school building....The project has several goals and is dependent on a 'smart' student identification card that all students will be required to wear during the school day."

 

Andrea Hernandez, a sophomore at the district's John Jay High School, refused to wear the badge around her neck, so the school expelled her this week, Wired reported.

 

Tror dette blir måten man skal overbevise befolkningen om at det er til deres eget beste.

For all del, blir en skremmende fremtid, om dette blir innført i Norge.

Lenke til kommentar

Nå krever PST å få informasjon fra helsearbeidere om nordmenn som har drapstanker overfor myndighetspersoner. Hva skjedde med "din tanke er fri?"

 

Hva skal da skje med disse menneskene som har uttrykt en slik tanke overfor en helsearbeider, skal de som sliter psykisk i utgangspunktet, lide enda mer? Skal de få leilighetene sine ransaket, og bli plasserte på glattceller?

 

Nå er det ikke bra å ha drapstanker om noen i det offentlige, men jeg har forståelse for at det i en krisesituasjon kan oppstå. For eksempel hvis Staten nylig har stjålet dine barn. Skal du da ikke ha lov til å snakke om hevntanker med folk i helsevesenet? Er det bedre å bare legge lokk på disse tankene?

Man kan "snakke ut" bare til private sjelesørgere, og skjule sine innerste følelser overfor det offentlige. For det offentlige består i svært stor grad av angivere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Noen som har noen enkle motargumenter å presentere? Hvorfor er det et problem for deg som individ at fingeravtrykket ditt befinner seg i en database med bilde av deg? Er interessert i å høre.

 

Eg har ikkje lyst til at fingeravtrykket mitt og bilete av meg skal vere i ein database når eg ikkje har gjort noko gale. Treng eg fleire grunnar?

Er det blitt sånn at alle skal overvåkast på eit generelt grunnlag med mindre dei kan grave opp ein grunn til ikkje å bli det?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Nå krever PST å få informasjon fra helsearbeidere om nordmenn som har drapstanker overfor myndighetspersoner. Hva skjedde med "din tanke er fri?

 

Det PST krever er at helsearbeidere oppreheld meldeplikta når dei får informasjon om ei mulig voldshandling. Sjølv om ein person er sjuk så er det ingen grunn til at sjukdommen skal gå utover uskyldige.

Det vanskelige er å vurdere kor reellt utsagnet er.

 

 

Når det gjeld innsamling av biometrisk informasjon så har vi no komt så langt at informasjonen likevell er tilgjengelig dersom ein legg litt arbeid i det. For eksempel i voldtektssaker der politiet ber alle menn om å frivillig levere DNA, deretter går dei etter alle dei som nekta å gi frå seg biometrisk informasjon frivillig.

 

I forhold til implat/gps og liknande så vil dette ta vekk mykje av den personlege friheita, men det vil også gi den javne borgar meir sikkerheit. Som f.eks evna til å kunne spore nøyatig kvar du er dersom du blir skada på fjellet.

Det er ikkje så langt unna at vi alt er der med tanke på at alle går rundt med mobiltelefoner som er svært enkle å spore opp dersom nokon vil.

Lenke til kommentar

Sjølv om ein person er sjuk så er det ingen grunn til at sjukdommen skal gå utover uskyldige.

 

Men hva skal være poenget med å melde dette til PST? Det burde greie seg lenge med det lokale politiet. Selv om noen betror sine tanker til helsepersonell, betyr ikke det at vedkommende automatisk er en terrorist, eller bør mistenkes for å være det.

Det at vedkommende samtaler med helsepersonell, betyr da at vedkommende allerede er i kontakt med helsevesenet.

Lenke til kommentar

Men hva skal være poenget med å melde dette til PST?

I dette tilfellet som var oppe i media så var det snakk om drapstanker retta mot politikere. Politisk motivert vold faller inn under PST sitt arbeidsområde då dette i ytterste kosekvens kan være utgjere ein nasjonal trussel.

 

Dersom nokon seier dei vil drepe naboen sin så er det lokalt politi som er rette innstansen å melde frå til.

Lenke til kommentar

I dette tilfellet som var oppe i media så var det snakk om drapstanker retta mot politikere. Politisk motivert vold faller inn under PST sitt arbeidsområde då dette i ytterste kosekvens kan være utgjere ein nasjonal trussel.

 

I tilfellet drapstanker mot politikerne, så bør PST heller begynne å etterforske storting og regjering for å undersøke hva det er politikerne gjør som kan fremkalle slike tanker.

 

For om alt hadde vært riktig og som det var ment å være, så skal politikerne være våre tjenere og jobbe for å legge forholdene tilrette for mest mulig frihet for folk og næringsliv i landet.

Oppstår det drapstanker mot politikerne blandt noen i folket, så kan jo grunnen være at politikrne gjør noe feil, og misbruker sin makt slik at de sprer hat og bitterhet i folket.

 

Det nytter ikke å behandle symptomene(ustabile individer med drapstanker)

For å bli kvitt problemet, så må man fjerne årsaken til problemet.

Endret av Baltazar94
Lenke til kommentar

I tilfellet drapstanker mot politikerne, så bør PST heller begynne å etterforske storting og regjering for å undersøke hva det er politikerne gjør som kan fremkalle slike tanker.

 

For om alt hadde vært riktig og som det var ment å være, så skal politikerne være våre tjenere og jobbe for å legge forholdene tilrette for mest mulig frihet for folk og næringsliv i landet.

Oppstår det drapstanker mot politikerne blandt noen i folket, så kan jo grunnen være at politikrne gjør noe feil, og misbruker sin makt slik at de sprer hat og bitterhet i folket.

 

Det nytter ikke å behandle symptomene(ustabile individer med drapstanker)

For å bli kvitt problemet, så må man fjerne årsaken til problemet.

 

Tja, problemet med psykisk sjuke personer er at det er ikkje alltid det dei tenker og føler er rasjonelt. F.eks så blei John Lennon drept av ein fan fordi Lennon hadde fått for stor suksess i form av berømmelse og rikdom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...