Gå til innhold

[Løst] Hjelp med Gaming PC - Budsjett på 12-13k


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har tenkt til å bygge min egen PC for første gang, men er litt usikker på hva slags deler jeg burde velge osv. Jeg har satt sammen et build på dustinhome.no, som ser slikt ut:

 

FLv4CuE.jpg

Lurer da på om dette ser greit ut for prisen, og om delene passer/funker fint sammen med hverandre. Lurer også på om det er noe annet jeg burde legge til. PCen kommer til å bli brukt til for det meste spilling og kanskje litt redigering, men ikke nok til å bytte til i7 3770k som skal være bedre for sånt. Er også litt usikker på SSDen.. Har tenkt på Intel 330, eller Samsung 840 PRO. Har også tenkt til å overclocke CPUen litt, hvis det er mulig. Og vil helst holde meg til Intel.

 

Som jeg sa tidligere er dette mitt første build, så det hadde også vært fint om noen hadde noen tips.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velg LP Ram og 2 x 8GB brikker. Så kan du slenge inn 2 x 8GB brikker senere om du har behov for det.

Jeg ville valgt en annen PSU enn Corsair sin TX, men det er er sikkert et greit valg. Den gamle versjonen bråkte heftig under last.

Skjermkort - AMD sine skal visst yte bedre, selv sitter jeg på 670...

Lenke til kommentar

Har ikke akkurat noen planer enda.. Men jeg tenkte det kunne være greit å ha i tilfelle jeg en gang får lyst på SLI/crossfire. Kunne sikkert greid meg med mindre, selv om jeg ikke akkurat har lyst til å gå tom for strøm :p

 

Broren min hadde det skjermkortet, og det fikk pcen hans til å crashe, så jeg er litt usikker, men jeg skal lese litt om det. Han fikk sikkert bare et dårlig kort.

Lenke til kommentar

Jeg tenker det er viktig å investere litt i PSU og Kabinett, fordi disse trenger du ikke skifte ut senere hvis du tar god høyde for senere ekspansjon.

http://www.dustinhome.no/product/5010625911/cooler-master-silent-pro-m2-atx12v-2-3-1000w/#intcmp=searchProvider_dacsa

Også er det jo jævlig kjipt hvis man skal oppgradere til ett skjermkort og ser at det er for langt for kabinettet, vet ikke om du har gjort mye research på kabinettet men tror det er greit å se litt før man bestemmer seg, slik at man får noe man er veldig fornøyd med og ikke går på kompromiss med. Jeg syns løsninga på antec 1200 med harddiskene var jævlig teit, må ta av begge sidepanelene for å komme til skruene på begge sidene av ei monteringskasse som man slider frem. If I just had thought of it before I got it... Men det som var smart, er at hvis jeg får et stort skjermkort er det bare å ta ut den ene kassa så har jeg hele kabinettets lengde for skjermkortet =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...