Gå til innhold

Hjerneaktivitet hos Ariel Sharon - Er dette "karma i aktivitet", kanskje?


Gjest Bruker-95147

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så nå er dere plutselig buddhister eller hinduer?

 

Karma går ut på at alle fortjener det som skjer med dem. Med andre ord er det ifølge karma mer sansynelig at disse libanesiske flyktningene fortjente å bli massakrert da det dreier seg om et langt større antall personer som får karmaen sin påskrevet enn enkeltpersonen Sharon.

 

Sharon, som forvørig ikke hadde noenting med denne massakren å gjøre. Libanesiske militser tok ikke ordre ifra Sharon eller noen annen israeler. Man trenger ikke jødekonspirasjoner for å forklare hva som skjer i en sekterisk borgerkrig.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Er ikke det krig da? Krig er jo ikke akkurat ideelt i utgangspunktet. IDF har historisk sett gjort en relativt god jobb i å spare sivile med tanke på utfordringen de står overfor. Mens palestinske organisasjoner på sin side har gått inn for maksimalt antall sivile døde, både hos Israel og hos de andre fraksjonene. Mener jeg leste en studie for noen år siden på at innbyrdes krig mellom palestinerne drepte mange ganger så mange både skyldige og uskyldige, som det IDF gjør.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er ikke det krig da?

Jeg er helt sikker på at den palestinske mora som mistet datteren på fem år sikkert legitimerer dette drapet med ditt argument. Som vi alle vet er det mye mer rettferd rundt det å dø av bombeangrep fra tungt finansierte våpen enn det å dø i sykehuskø i Norge.

 

Ariel Sharon er et vestlig bankpakk og ansvarlig for en rekke døde mennesker. Så kan du godt komme med remsa om at Hamas er like ille, men det er heller ikke poenget mitt - for før han ble grønnsak så var han en maktsyk tulling, og passer i likhet med en rekke statsledere over hele verden inn i kategorien "blodig".

Endret av Lime Canes
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvis denne palestinske moren ikke ønsker at barna hennes skal dø så burde hun slutte å dytte dem foran seg i konflikten med Israel. Hun bør også unnlate å stemme på grupper som Hamas som gikk til valg på en ny krig mot Israel, og gjemmer seg bak slike familier.

 

Mantraet til palestinerne er krig gjennom attrisjon. De skal lage barn og sende dem mot israelerne inntil Israel faller.

 

Det er alltid lettere for et folk å tenke at lidelsene de er påført skyldes noen andre enn dem selv. Det er også opphav til mange av de største krigene gjennom historien.

Endret av omnomnomnivore
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

si det til jødene under andre verdenskrig, eller alle de sivile som ble voldtatt og drept under balkankrigen... for noen er det selvfølgelig selvforskyldt, men slik som Israel har tatt områder med militærmakt, finnes det ingen unnskyldninger. og vil tro at for hver israeler som blir drept i den såkalte krigen så tar Israel 15 palestinske liv. og det å sulte, hindre medisinsk hjelp og ta alle pengene til et helt folk som gisler fordi de demokratisk valgte et parti til å styre landet sitt blir feil. er som om sverige skulle beslaglagt hele oljefondet fordi rødt ble vinner av valget her til lands.

 

og det ironiske i det når det kommer til hamas, de ble i sin tid finansiert av Israel og Usa for å destabilisere Palestina, snakk om at karma:D

Lenke til kommentar

Tro det eller ei, men alt Israel gjorde inntil Palestina ble annerkjent som stat av FN for en måned eller to tilbake er faktisk godt oppdekt under internasjonal lov.

 

Dette med hvorvidt Israel overreagerer er en annen sak, og det kan man absolutt gjøre et argument for når man ser utelukkende på statistikk. Problemet med statistikk er at den ofte er lite nyansert. På papiret står det at hundrevis av palestinere blir drept for hver israeler. Men det samme kan sies om Taliban og norske soldater. Eller politi og kriminelle.

 

Det er ikke slik at den som har høyest tap har rett, verken juridisk, etisk eller moralsk.

 

Dette med at IDF er så slemme mot palestinerne stemmer heller ikke. IDF står for nesten all nødhjelpen som når Gaza, inkludert gratis strøm, vann, avløp osv. finansiert i samarbeid med donorer og gulfstater.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

...

 

Da er internasjonal lov verdig døden.

 

Dersom det er lov å:

1: Gå til krig og anneksere land etter at landet man slo i krig har blitt oppløst og tvangsoppdelt

2: Fordrive befolkningen i landet som har bodd der i 3000 år (palestinerene, etterkommere av jødene) under påskudd av at de ikke er et eget folk -- på tross av at mange av disse menneskene sin slekt beviselig har bodd der i 3000 år, de fleste av dem de siste 1300 årene -- for å gi rom for Europere som har konvertert til jødedommen

3: Erklære dette for et nytt land, på tross av at menneskene som bodde i landet, før de ble fordrevet, ikke aksepterte dette.

4: Anneksere mer land når menneskene som bodde i landet forsøker å gå til krig mot den nyopprettede europeiske nasjonen, med sine tidligere landsmenn (Ottomanere) sin støtte.

5: Beholde anneksert land og ytterligere mishandle menneskene som har bodd i det nyopprettede landet Israel og i Palestina ved å nekte dem fri handel og nekte dem å returnere hjem.

 

...

Israel burde ikke eksistert i utgangspunktet, og i en rettferdig verden så ville Israel måtte vært en hel del mer ydmyk for at det i det hele tatt fått lov til å eksistere som nasjon.

Jeg er spesielt kritisk til den ukritiske støtten fra USA som har toppet 100 000 000 000 dollar for lenge siden -- og utgjør halvparten av USA sitt budsjett til internasjonale "fredsbevarende formål."

 

...

 

Overgrepet mot palestinerene startet i 1916, og har snart pågått i 100 år.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg er helt enig i at israelerne burde være mer ydmyke og tilbakeholdne.

 

Men samtidig er psyket deres formet av gjentatte forsøk på å utslette dem. Ikke bare under holocaust, men også flere store kriger hvor araberne gikk sammen om å utslette Israel, samt trusselen om atomkrig ifra Iran.

 

Og lov er lov, den er ikke alltid rettferdig.

 

50% av palestinerne har min empati. De andre 50% er pro-Hamas og da graver de sin egen grav. Langt flere palestinere dør også i sekterisk vold og vold innad mellom militsgrupper enn det drepes av Israel.

 

Når det gjelder hvorvidt Israel skulle ha vært opprettet eller ikke så er det heller ikke en "cut and dry" problemstilling. Ordet Palestina betyr faktisk 'de hellige jøders land', og området har vært kalt nettopp dette veldig lenge. Det har også bodd jøder i området som har vært tvunget ut hovedsakelig pga. islam. Før Israel ble opprettet var situasjonen motsatt. Da var det zionister som bedrev terror mot alle ikke-jødene som bodde der.

 

Det er kun én ting som vil ende denne konflikten og det er en tostatsløsning. Israel er så numerisk undertallig at de også må beholde den teknologiske og militære ledelsen i området. Ellers får vi tredje verdenskrig og et nytt holocaust. Og der garanterer jeg at det vil dø langt fler arabere, persjere og andre enn israelere og jøder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

 

Dette med at IDF er så slemme mot palestinerne stemmer heller ikke. IDF står for nesten all nødhjelpen som når Gaza, inkludert gratis strøm, vann, avløp osv. finansiert i samarbeid med donorer og gulfstater.

 

vel, nå har de jo beslaglagt ALLE pengene til den Palestinske regjering, de har BOMBET hver havn, flyplass og andre metoder for transport og kommunikasjon. Det at IDF skal være den store frelseren er bare piss. men selvfølgelig, Palestinere har rotet det til for seg selv også.

 

men for se det på en annen måte, Israel hadde aldri eksistert hadde de ikke hatt usa i ryggen, og eneste grunnen til at de har usa i ryggen er fordi Israel er det eneste ikke muslimske landet i midtøsten...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...