Gå til innhold

Steke kjøttdeig for lenger holdbarhet?


Jofred

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Heisann, jeg er kommet i en situasjon der jeg har to kilo kjøttdeig som går ut på dato i dag.

 

Tanken var å spise 500 gram, og steke resten for å så spise 500 gram til middag hver dag. (Har ikke fryseboks akkurat nå)

 

Er dette noe jeg kan gjøre uten å ende opp med borgerkrig i magen?

Endret av Jofred
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Så lenge det verken lukter eller smaker dårlig så skulle det gå fint. Kjøttdeigen kan ikke lese, og vet derfor ikke hva produsenten har skrevet på pakken angående holdbarhet.

  • Liker 4
Gjest Bruker-95147
Skrevet

(Har ikke fryseboks akkurat nå)

 

 

 

Har du vindu der du bor - går det an å åpne vinduet - hva er tempen ute - og hvis du har det forannevnte - har du fremdeles ikke muligheter for å kjøle ned ting eller fryse kjøttdeigen?

 

:)

Skrevet

Jeg har kjøleskap, men fryseboks-delen tok kvelden nylig.

Jeg tenkte (selvsagt) å kjøle ned den resterende kjøttdeigen i bokser eller lignende, og legge den i kjøleskapet.

 

Godt forslag å legge det ute, men det tørr jeg ikke :)

Skrevet

Hvorfor ikke? Jeg skjønner om du bor på bakkeplan og fryter tyveri av enten mennesker, dyr eller fugler, men hvis du bor i 2. etasje kan du henge det i en pose ut vinduet, eller lignende.

Skrevet

Du har vel snø ute? Da er det jo bare til å grave ett hull i snøen og legge kjøttet der. Det der sikkert litt dumt du, men det er bedre enn å kaste 2 kg med kjøtt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...