Gå til innhold

Den offisielle Smite Tråden "Et tredje persons moba spill av verdensklasse"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Protected Recall Scylla incoming :p Liker ikke så godt jungle timerne, men ellers en kul patch.

 

wtf? protected recall?

og jungle timerne er det verste, og da mener jeg det verste som noen gang har blitt implementert i smite, og forsetter hi-rez med dette så slutter jeg ..

Lenke til kommentar

Vel, med tanke på at vi allerede her har sagt at det er dumt at Smite communitiet som det er er for noob-un-friendly, ville det vært veldig rart å ta en 180 og plutselig være mot det å hjelpe begynnerne. Personlig legger jeg ikke mye merke til timerne i det hele tatt. Ja, de er stygge som bare det på mini-map'en, men ikke noe jeg tenker over, så hadde vært kos å se hvorfor folk hater dem.

Lenke til kommentar

Hvis dere virkelig ikke skjønner hvorfor timerne er totalt idiotisk og ikke bruker dem, så må det være fordi dere nettopp har startet å spille smite, så velkommen til dere! :)

 

problemet er:

Mid camps er sykelig viktig hvis du kommer på min level, og høyere, hvis motstanderen vinner en teamfight, og tar midcampsene slik at timeren ikke blir den normale altså: 2.25. 4.30 .6.35, og de vet tidene så er det en big fordel fordi du kan lure fienden, ved at de står å venter på mid camps, nå kan man bare gå bortover og skjekk og få en timer noe som er helt idiotisk.

¨Det andre problemet er at du bare kan gå inn i enemie jungle, finne timerene, være der akuratt når de spawna og counter jungle..

 

 

 

for noobs er dette fantastisk, for min del og hele communityet på toppen synes det er helt idiotisk..

Endret av igxx
Lenke til kommentar

Tror ikke det har noe med det å gjøre. Jeg bruker frequently junglecamps i taktikker med mindre lag, og i den sammenhengen kan jeg forstå irritasjonen over timers. For meg derimot er det ikke så ekstremt viktig hvordan ting ellers er, men jeg skjønner pointed ditt. Ødelegger mer enn det fikser.

Lenke til kommentar

Begynte med dette spillet i sted og må si jeg virkelig elsker det! Har prøvd å starte med LoL mange ganger, men har gått lei så utrolig fort. Har likt konseptet, men det har alltid vært noe med LoL som ikke har fanget interessen min. Dette er derimot muligens det beste spillet jeg noen gang har prøvd. Er kun i lvl 5, men uansett.. Om noen andre norske spiller dette så gjerne add meg! IGN: Logrador

Lenke til kommentar

Nye Erez spoilere! :D

 

  • Jungle timerene vil no bare bli vist hvis teamet ditt eller en ward har sett buffcampen blitt drept
  • ny vare anbefalingsystem
  • Vare treerne og ikon opprydding
  • Sprint blir nurfa, slik at du ikke er slow immune fra tier 1 og tier 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...