Gå til innhold

Er Helvete En Ond/Overdreven Straff?


Anbefalte innlegg

 

Saken er at livet på jorden er her nettop fordi forholdene her er av en slik art at liv kunne oppstå og opprettholdes her.

Det er ikke slik at universet blei skapt for liv på nettop denne planeten men snarere motsatt og uten noe skaper.

 

 

Der er vi da uenige. Vi får ta tiden til hjelp sannheten kommer alltid frem til slutt.

 

Tilfeldig slumpmessighet er ikke snakk om kaos for så lenge fysikken har visse egenskaper vil grunnstoffer og annet organisere seg selv etter de egenskapene de har selv og i forhold til hverandre.

 

Dem ville ikke bygge opp en levende celle.

 

Når vi alikavel tar opp fysikkens lover så sliter vi her på jorden om noen milliarder år når solen utvider seg i sluttfasen av sin syklus og blir en rød kjempe, hva gjør menneskene som lever her nå gjøre?

 

http://www.jw.org/no/publikasjoner/boker/Hva-Bibelen-l%C3%A6rer/hva-er-guds-hensikt-med-jorden/

 

...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg skumlest linken din men det frekommer ikke hva som skjer med jorden når den havner inni solens corona.

Det vil naturligvis bli temmerlig varmt her da.

Så da blir spørsmålet, vil jehova gud tilføre solen med hydrogen og frarøve den helium slik at den kan brenne for evig slik den gjør nå?

Neste problem blir da kollisjonen mellom melkeveien og andromeda, skal han hindre dette også?

Som du sikkert skjønner så har jorden en herlig framtid i astronomisk målestokk.

 

Men igjen sånn er universet, dynamisk med planeter, stjerner og galakser som kommer og går.

Skal virkelig gud stoppe alt dette for menneskets skyld?

Endret av perpyro
Lenke til kommentar

Det er ikke noe annet "helvete" enn det helvete vi lever i nå, med denne verdens system av tvers gjennom onde politikere og byråkrater som ødelegger sine land og plyndrer sitt folk helt bevisst.

Med et pengesystem som er designet for å gjøre internasjonale bankeiere rike og folket fattige. Med politikere og byråkrater som kaldt og kynisl plyndrer sitt eget folk og land, og som fører kriger og skaper lidelse, sult, død, fattigdom og elendighet for både eget folk og andre folk kun for for å fremme sin egen agenda og øke sin egen makt og rikdom.

Lenke til kommentar

Nå har jeg skumlest linken din men det frekommer ikke hva som skjer med jorden når den havner inni solens corona.

Det vil naturligvis bli temmerlig varmt her da.

Så da blir spørsmålet, vil jehova gud tilføre solen med hydrogen og frarøve den helium slik at den kan brenne for evig slik den gjør nå?

 

 

Han må enten beskytte vårt solsystem eller plassere menneskene et annet sted i løpet av evigheten. Vi får vente og se. Men det Bibelen sier er at jorden vil bli beskyttet.

 

Men igjen sånn er universet, dynamisk med planeter, stjerner og galakser som kommer og går.

Skal virkelig gud stoppe alt dette for menneskets skyld?

 

 

Nei, solsystemet vårt er som et støvfnugg i universet. selv om Gud beskytter vårt solsystem vil det ikke ha mye å si for resten av universet.

Endret av Ciscol
Lenke til kommentar

Der er vi da uenige. Vi får ta tiden til hjelp sannheten kommer alltid frem til slutt.

Selvfølgelig. Du har jo bestemt deg for å være uenige med folk. Du søker etter informasjon som er direkte motsatt av hva vitenskapen sier slik at du kan være uenig. Hadde virkeligheten vært slik bibelen sier hadde du vel funnet noe annet å tro på.

 

Tiden har ikke hjulpet alle de kristne som har gått og ventet på dommedag i to tusen år. Alle sier "i min levetid, da skjer det!".

 

Jehovas Vitner har jo gang på gang sagt at nå, nå kommer dommedag! Og Jehovas Vitne har så langt alltid tatt feil. Men hvis de fortsetter å tippe på dommedag hvert år i noen millioner av år fremover må de jo nødvendigvis treffe til slutt.

 

Så vi får ta milliarder av år til hjelp.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

 

Jehovas Vitner har jo gang på gang sagt at nå, nå kommer dommedag! Og Jehovas Vitne har så langt alltid tatt feil. Men hvis de fortsetter å tippe på dommedag hvert år i noen millioner av år fremover må de jo nødvendigvis treffe til slutt.

 

 

http://www.jw.org/no/publikasjoner/blad/wp20130101/bor-du-frykte-verdens-ende/

 

 

Så vi får ta milliarder av år til hjelp.

 

 

Du vil nok slippe å vente fullt så lenge da.

 

http://www.jw.org/no/publikasjoner/boker/Hva-Bibelen-l%C3%A6rer/lever-vi-i-de-siste-dager/

 

...

Lenke til kommentar

"dommedag" kan komme i morgen, eller om en milliard år, vi har ingen garantier..

 

Det vi derimot kan garantere er at disse selvforherligende drittsekkene som tror DE vil bli spart i det ragnarokk som følger når jorden en gang går under vi dø de også... like ubehjelpelig som alle andre!!!

 

Det helvette de tror alle andre skal til er et fantasi foster som ble funnet opp av jødene for å skremme folk til å bli i troen på yahwe, noe også denne liksom kjærlige jesusen, som heller ikke er annet enn et oppkok av et fantasi foster, bare fortsatte å true folk med.

 

Himmelen som disse selvforherligende og stormanns gale kristne innbiller seg at DE vil havne i (alle kristne tror jo de vil havne i himmelen, selv om de ikke tørr å innrømme det for andre enn seg selv (du vet, religiøs og ærlighet henger ikke sammen...) der de tror de skal tilbringe en evighet som nikkedukker og rævslikkere for den store sinte og tilbednings kåte gude yahwe, den gamle krigsguden som jødene valgte å følge fordi krigslykken deres var så dårlig (når de skulle plyndre landet til andre stammer). Jødene hadde en rekke guder, ref skapelsen som påstår at menneskene ble skapt i VÅRT bilde, ikke i yahwes alene..), men de har gått i glemmeboken alle som en til denne sinte, urettferdige, blodtørstige og tilbednings kåte guden var alt som var igjen. Og på denne stusselige guden bygger kristendom sitt vaklende fundament, for de slenger inn nok en løgn.

 

For stormanns gale er de når de tror de er så betydningsfulle at de fortjener evig liv i sus og dus i gater dekket av gull og edelstener (Totalt verdiløse ting i den tilstandene de i så fall ville vært i oppe i himmelen, men det gjenspeiler bare hvor latterlig ignorant denne troen er når det er gull og edel stener som er det hotteste liksom...), for de er jo tross alt noen bitte, bitte _BITTE_ små karbon baserte livsformer på en bitte-liten planet blandt 10 000 000 000 000 000 000 000 000 andre planeter, så dette sier det seg jo selv at de fortjener, eller hva?

 

Og lykken for mang en kristen? Jo, det er tanken på alle de som ikke er så "heldige" i opprykkelsen, alle de som skal lide evigheter av smerte og tortur (noe de aller fleste kristne syntes er rettferdig og fint..) fra den guden de påstår er så kjærlig at han er kjærligheten selv, den gamle jødiske krigerguden yahwe... Fy pokker for en oppblåst og selvforherligende gjeng!!

 

Intolerante, fordømmende, hatske og ignorante har de turet frem på denne planeten og laget helter av landsby idioter og helgener av tvers i mellom onde mennesker. Fattigdom og nød har fulgt i kjølevannet av denne ignorante gudstroen, for de klarer ikke å la andre mennesker være i fred i sine velfungerende samfunn, millioner av mennesker har fått smake jesus pisken der fattigdom og nød ble hverdagen for alt for mange etter at jødeliket på et kors ble tvunget opp i ræva på dem men presteskapet som kom med svineriet rakte landet rent for rikdommer... Hvor mye riksom som tilhører andre mennesker, stjålet og plyndret over lik, som ligger i vatikanets hvelv kan vi bare tenke oss, men det er en del, alt sammen stjålet i gud, jesus, det hellige spøkelset og jomfru horen maria sitt navn. Selv her i landet smykker prester og biskoper seg med kjortler til en verdi på godt over 100 000 kroner som et resultat av denne plyndringen av andre menneskers verdier.

 

Man ser dette overalt der misjonærer løper frem, der velfungerende samfunn blir trampet ned uten tanke på at de har klart seg helt fint i tusenvis av år, for følger de ikke den oppleste og vedtatte normen i kristendom så er de jo ikkeverdt noen ting og når voldtekten er ferdig er folket som ble voldtatt ikke bare fattige, men de forblir fattige, for all fremtid er raket fra dem i form av jesus skikkelsen de er tuktet til å tilbe. Så ignorant er kristendom at det KUN er deres modell som gjelder, det er det eneste riktige, flotte og fine....

 

Gudskjelov så ser vi regjeringer som tar til vettet og nekter kristne å ødelegge flere ursamfunn og det er godt!! Da en totalt ukjent urfolk stamme dukket opp i jungelen nede i sør amerika for noen år siden var det hundrevis av kristne foreninger som sto i kø for å få kloa i dem, men landet regjering sa nei. Det kristne ikke tenker på er at dette urfolket har levd slik i sikkert ti tusen år og gfaktisk ikke trenger jødeliket på korset i det hele tatt, de klarer seg utmerket slik de lever. Men de har jo ingen moral må vite, for mennene ligger jo fritt med kvinnene og DET er jo synd, for det skal, i følge de "hellige" anualene i kristne doktriner, kun være en mann og en kvinne, det er det eneste riktige..... Når ble det fasiten liksom?

 

I middel alderen opprettet kirkene egne "hjem" som skulle ta seg av barn som var født utenfor ekteskap, som foreldrene ikke ville ha osv (alt for å skjule at den moralen de hadde påtrykket samfunnet IKKE virket) der dødeligheten hos barnene som ble levert der var 100%... Det var rett og slett en avlivnings anstalt drevet og betalt av den kristne kirken for å dekke over dens fallitt...

 

Grusomhetene som den kristne kirken og kristendommen både har stått for og står for er enorm, den overstiger enhvers fatteevne og alt sammen for å trykke jødeliket godt opp i ræva til folk, enten de ville eller ikke.....

 

At denne døds kulten er på vei til graven her i landet er bare et resultat av det, for den kjærligheten, godheten og omsorgen kirken liksom har stått for har hatt en for høy pris, løgnene har vært for mange og bedraget for stort, Desverre nyter religion enda en ufortjent høy respekt i folket, men det er i ferd med å endre seg. Kjenner en del unge mennesker som ikke har annet enn bunnløs forakt for kristendommen, for islam, ja for religion i det hele tatt, de respekterer ikke påstandene som fremsettes i det hele tatt og ihvertfall ikke fordi det er religiøst og jeg kan ikke si at jeg syntes det er galt. Påstandene i all verdens bibeler har fått stå urørt i alt for lang tid, det er på tide de beviser sine påstander eller forsvinner inn i den private sfæren for godt, ut av det offentlige liv. Slik overtro hører ikke hjemme i opplyste samfunn som har forbi gått disse religionene i både moral og etikk for lenge siden. Religion har rett og slett utspilt sin rolle.

 

Ingen vits i å tilbe, eller høre på lovene og reglene, til slike imaginære og usynlige guder når det er vi, menneskene som bor og lever på denne planeten og ikke disse gudene. Det burde ha gått opp for oss for lenge siden.....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

drittsekkene

 

bare fortsatte å true folk

 

stormanns gale kristne

 

rævslikkere

 

selvforherligende gjeng!!

 

Intolerante, fordømmende, hatske og ignorante

 

døds kulten

 

ser du hva du skriver? fint, nå si meg:

er du så super duper mega bigga giga bedre en oss? er du så hellig perfekt og heroisk?

Endret av Epic Score
  • Liker 1
Lenke til kommentar

ser du hva du skriver? fint, nå si meg:

er du så super duper mega bigga giga bedre en oss? er du så hellig perfekt og heroisk?

 

Å peke ut ubekvemme fakta (det meste du har sitert der er sant, om enn i annen formulering) er ikke å fremheve seg selv. Forskjellen mellom mennesker som ikke lever kun for å tilfredsstille en imaginær (les: ikkebeviselig) skapning og oss som bryr oss om hva som faktisk skjer her på jorden, er at vi har ikke noe problem med å innrømme svakheter. Vi har ikke en imaginær venn som vi må tilfredsstille, så vi gjør det beste ut av det vi har i stede for å late som vi er noe annet.

 

Religion bringer så utrolig mye absurd med seg, inkludert dritt som er direkte skadelig.

 

http://www.youtube.com/watch?v=sS7N4zQ2-l8&feature=player_detailpage#t=117s

(1:59 inn f.eks.)

Lenke til kommentar

drittsekkene

 

bare fortsatte å true folk

 

stormanns gale kristne

 

rævslikkere

 

selvforherligende gjeng!!

 

Intolerante, fordømmende, hatske og ignorante

 

døds kulten

 

ser du hva du skriver? fint, nå si meg:

er du så super duper mega bigga giga bedre en oss? er du så hellig perfekt og heroisk?

Jeg ser ikke annet en at RWS sier det rett ut som det faktisk er uten å pynte på realitetene.

Blir litt som når man raper, pent var det ikke men det var klart og tydelig hva som var hensikten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ser ikke annet en at RWS sier det rett ut som det faktisk er uten å pynte på realitetene.

Blir litt som når man raper, pent var det ikke men det var klart og tydelig hva som var hensikten.

 

RWS sier det som han tror det er, men han bare lurer seg selv, for alt kommer fra hans eget mørke og hatefulle sinn.

 

Ingenting av det han lirer av seg når det gjelder kristendom har noe med virkeligheten å gjøre, alt kommer fra hans eget hatefulle og mørke sinn.

Og dette gjelder også for de fleste her inne som kaller seg selv ateister.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Religion er frykt satt i system. Det å mislike noe som bygger på frykt og elendighet ser jeg på som normalt. Evnen til å endre troen sin for å tilpasse tiden er noe av det som forbløffer meg mest, det at de ikke engang er tro mot sin egen religion. Åja, homser er greit. Ok da da brenner vi de ikke, selvom bibelen sa det ista. Nå er den så tilpasset at det meste kristne er vasket vekk, og den kristne troen idag hadde blitt fordømt av kristne for mange år siden. Så kanskje en gang i fremtiden vil vi kvitte oss med dette tullet og ta et stort steg videre som rase.

Lenke til kommentar

RWS sier det som han tror det er, men han bare lurer seg selv, for alt kommer fra hans eget mørke og hatefulle sinn.

 

Ingenting av det han lirer av seg når det gjelder kristendom har noe med virkeligheten å gjøre, alt kommer fra hans eget hatefulle og mørke sinn.

Og dette gjelder også for de fleste her inne som kaller seg selv ateister.

Desværre er jeg redd han har meget rett.

At han føler et hat mot alle disse egenskapene skjønner jeg godt.

Og angående det mørke sinnet, så trenger man dette for å komme gjennom livet med må mye tull og vås rundt seg fra mennesker som tror på en skapning det ikke eksisterer fnugg av beviser for.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

den kristne troen idag hadde blitt fordømt av kristne for mange år siden

 

Det hadde den nok, for kristendommen i dag er gjennomsyret av falsk lære. Og det er ganske mange år siden at virkelig kristne hadde noen inflytelse.

For den smule inflytelse var definitivt slutt på kirkemøtet i Nikea i år 325. Siden da har kristne blitt forfulgt i økende grad, den verste forfølgesen av kristne var under den katolske kirke i middelalderen, kalt

The

Inquisition.

Lenke til kommentar

Religion er frykt satt i system. Det å mislike noe som bygger på frykt og elendighet ser jeg på som normalt. Evnen til å endre troen sin for å tilpasse tiden er noe av det som forbløffer meg mest, det at de ikke engang er tro mot sin egen religion. Åja, homser er greit. Ok da da brenner vi de ikke, selvom bibelen sa det ista. Nå er den så tilpasset at det meste kristne er vasket vekk, og den kristne troen idag hadde blitt fordømt av kristne for mange år siden. Så kanskje en gang i fremtiden vil vi kvitte oss med dette tullet og ta et stort steg videre som rase.

 

Det morsomme med f.eks. kristendommen er at sekter som WBC (westboro baptist church) er faktisk mye nærmere hva kristendom egentlig er, enn noen moderne kirke i dag. Men prøv å forklare dette til "ekte" kristne. de vil fortelle deg at de er djevelens frø og har ingenting med kristendom å gjøre. Selv om de følger bibelen mye nærmere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
ser du hva du skriver? fint, nå si meg: er du så super duper mega bigga giga bedre en oss? er du så hellig perfekt og heroisk?

 

Nope, det er jeg nok ikke, har ikke engang noe ønske om å være bedre enn andre, hverken hellig eller heroisk... Så vet du det.

 

Beklager at jeg skriver det jeg tenker og ikke viser kristendom den falske respekten som i alt for lang tid har vært dem urettferdig til del, for det er ikke det kristendom er for meg. Ikke annen religion heller for den sakens skyld.

 

Religion er en av vår tids aller største gruppeskiller, for det klassifiserer mennesker etter hva de tror på og ikke at alle mennesker, samme hva de tror, mener, ønsker, har den samme verdien okke som. Mennersker har alle en egenverdi, men dette blir fornektet i religion, for der er det hva den enkelte tror på som er utslags givende og i så måte er både kristne og muslimer en kvalm selvforherligende gjeng der kanskje kristendommen er den som gjemmer sine motiver best av de to nevnte, for de innbiller selv sine egne at de er ydmyke uten at de faktisk er det...

 

Så beklager at jeg ikke setter din tro der du syntes den skal være, men for meg er religion ikke det spøtt bedre enn ideologier ala nazisme og kommunisme, som også forherliger den som tror på systemet og ingen annen. Og dette er ikke veien å gå for oss mennesker i dag, der vi trenger å inkludere og ikke ekskludere for å lykkes... Men også her driter ørken religion avartene i fremtiden, for er det ikke dommedag dere alle flyr å venter på? Hva er vitsen med fremtid da liksom...

 

Destruktiv tro er dette definitivt, det bryter ned menneskene som tror på dette og fordummer dem.... og er det noe vi ikke trenger så er det fordummende religioner og ideologier, der de som tror er villige til å forgripe seg på alle som ikek tror som dem og ikke er intressert i fremtiden i det hele tatt for annet enn å sikre sin egen ræv.....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...