Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Røyker hasj


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

vil bare si at du kan røyke så mye du vil og en vakker dag skal planten bli legalisert og røyk har aldri vært noen dødsfall på weed, går ikke an å ta overdose av den, ikke ORDENTLIGE bevis på at det fører til schizofreni

Funfact: Du tar feil. Det vil si det er en sannhet med modifikasjoner. Du kan ikke ta overdose, men cannabis påvirker blodtrykket. Det vil si at om du allerede har hjerteproblemer kan det være dråpen som får begeret til å renne over.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes bare enkelte av cannabisforkjemperne er litt for fanatiske her. Det finnes ikke ett eneste rusmiddel som ikke også har sine negative sider. Det kan være en fordel å vite om dem i stedet for bare blankt påstå at noe er 100% ufarlig. Sannheten er mer nyansert enn det.

 

Når det er sagt står jeg fortsatt på det jeg skrev tidligere i tråden om at jeg anser cannabis som det tryggeste rusmiddelet allment tilgjengelig i dag.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

 

men det kan skje depresjon og utvikle angst, men det er ganskje minimale sjangser for det.. bare røyk ha det moro kos deg ut å drikk og pul noen fine chicks

 

world is yours, chico

 

hola chico

selve substansen kan ikke ta livet av deg, men bivirkningene kan skape reaksjoner, slik som angst og depresjon, som kan utvikle seg videre til å bli suicidalt for brukere

Lenke til kommentar

Hei, slenger meg på her...

 

Jeg røyker selv cannabis og ser heller ingen store destruktive problemer i å røyke. Jeg liker det og jeg har røyka i 20 år. Jeg har et godt og sunt forhold til cannabis og jeg bruker det til svært mange ting og det er bare kreativiteten som stopper meg der.

 

Jeg har vært heldig og fått lite motgang for å røyke cannabis men det er jo slik at når jeg møter nye folk så liker jeg å fremstå som den jeg er og folk har hverken mistanke eller kan se på meg at jeg røyker cannabis. Jeg kan se litt sliten ut av og til som folk kan reagere på men det tar 1 dag med god søvn og godt kosthold etter noen dager med intens røyking for å se bedre ut.

 

Jeg ser at folk som røyker cannabis får problemer og det er på grunn av belastende miljøfaktorer. Det er belastende miljøfaktorer som gjør at folk blir forbanna og blir voldelige. Folk får motgang fra andre folk som vil at vedkommende skal slutte og personen får et lass med unødvendige problemer. De som vet hvor lett politiet kan komme inn i bildet er også de som får mest noia og det er en belastende faktor som fører til angst... Folk som gir motgang er plagsomt for vedkommende som røyker hasj og derfor blir folk voldelige og dette er igjen konsekvenser som kommer av forbudet. Folk er i mot det fordi; det er ulovlig men vet ikke hva det er.

 

 

For min del så bruker jeg cannabis til å trene.. Øker metabolismen og kroppen tar til seg næring i et svært hurtig tempo som gjør at en kan spise mye mer og få mer energi inn i kroppen.

 

Jeg bruker det til å fokusere slik at jeg ikke blir plaget av traumer, stress, belastende miljø.

 

Jeg bruker det som et herlig rusmiddel som jeg aldri føler meg dårlig av... ALDRI!!!

 

Jeg bruker det i spessielle situasjoner... Ingenting er som å gå på tur i de friske skogene og fjellene i Norge og ta med seg noe å røyke på... Det er en vidunderlig følelse.

 

Med hasjrøyking så er jeg bevisst over mine verdier slik at jeg aldri blir misunnelig. Er i alle fall veldig mye mer bevisst over verdiene mine og det betyr at jeg vet hva jeg liker uten å bli påvirka av "umulige visjoner og drømmer".

 

Jeg er bedre kjent med kroppen min enn det som er normalt og jeg kan bruke det til å hjelpe andre.

 

Jeg bruker det til å alltid ha noe å glede meg til fordi jeg liker å røyke så er det alltid noe å glede seg til uansett og det har jeg brukt til å komme gjennom vanskelige stunder som jeg hadde fått uansett om jeg hadde røyka eller ikke.

 

Jeg bruker det til å få motivasjon og det kan jeg siden jeg har klart å bevare selv-disiplinen slik at jeg går lett på en jobb og jobber der og tenker at dersom jeg ikke gjør en god jobb så kan jeg heller ikke røyke.

 

Noe av det viktigste er å ikke røyke før man har fortjent å røyke slik for det funker alltid best med god samvittighet.

 

 

Kunne fortsatt å skrive en liste over hva jeg bruker cannabis til og jeg kommer aldri til å slutte å røyke.

 

Også viktig å røyke slik at en ikke får i seg damp fra for eksempel plast, lim, søvpapir og mye annet dritt... De aler fleste røykemetodene som ungdommen bruker er svært skadelige.

 

Derfor sier jeg bare maiser og en brusflaske og det har mye å si på hvordan man røyker for at pipa ikke skal bli for varm for da smelter den plasten og da får man aldri noe godt trekk uansett.

 

Det er mange som ikke liker å røyke fordi dem røyker feil.

 

I Norge så har man ikke noe typsik hasjkultur.. Det vi har er en "narko-mix-kultur" og folk skal tøffe seg... Andre grunner er at folk har det vanskelig og begynner å ruse seg på alt mulig i stedet for å tenke seg ut av det som er vanskelig.

 

 

Jeg vil nå si at det mest skadelige av alt som folk kan bli utsatt for er å spise for lite og sove for lite over lengre perioder... Det er det som ødelegger folk som røyker hasj.

 

 

Det er slik at jeg har røkt i 20 år... Jeg var så glad i å røyke hasj de 10 første årene at jeg fikk problemer med disiplinen men jeg har klart å røyke meg "sliten" slik at jeg er avslappa.

 

Noe av det beste som hadde vært med å legalisere cannabis for meg er at jeg ville fått stabil og fast tilgang til hasj og da kunne jeg bli kvitt en mine største frykter som er å være redd for at jeg skal bli lurt når jeg handler eller at jeg skal bli tatt... Altså miste muligheten til å røyke.

 

 

Siden cannabis er så mye for meg og jeg bruker det til så mye så er dette nødvendig for meg.

 

 

Det som ville ha skada meg er om jeg hadde lagt meg inn på en instutisjon og det er vel ingenting som hadde gjort meg mer usikker.

 

 

Det som også er farlig er at folk som er mot vedkommende som røyker hasj er at vedkommende ofte har sterk tillitt til personene for det er ofte nær slekt som ødelegger for vedkommende. Vedkommende er naturligvis glad i sine nærmeste og det er naturlig at slektninger er de man har størst tillitt til og da er det svært lett for vedkommende å ta til seg dette og det skaper usikkerhet. Når man blir usikker så er det noe som fremkaller angst, depresjoner, irritasjon og alle disse kommer på grunn av underevisst frykt. Når man har disse så er det noe man ikke vet og for mye av disse er det samme som belastende miljø som igjen kan føre til større psykoser. Det er ikke fordi man røyker hasj... Det er på grunn av miljøet og hele miljøet påvirker alle i forskjellig grad.

 

 

Håper dere leser dette... Føler at jeg har klart å få frem mange punkter om cannabis og dette er mine studier om cannabis.

 

Føler meg mer fortjent til å ta en blås akkurat nå og det er akkurat det jeg skal gjøre :)

 

GODT NYTTÅR og la oss gå ta et steg videre for legalisering av Cannabis Norge 2013!!! Det kan bli et grønt år forhåpentligvis!! :))) Håpe det beste!!! : )))

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Det er ingenting som gjør meg mer kreativ av å røyke hasj. Det som er vanskelig er at jeg sliter med å bruke kreativiteten og de andre egenskapene jeg får av å røyke til noe som helst verdifullt i samfunnet. Det er fordi jeg har ingen muligheter. Jeg får ikke gjort det som jeg er god til og det er bare fordi jeg mangler muligheter.

 

Jeg er sikker på at mennesker kan utvikle seg i fremtiden og da kan vi få nye samfunn som er bygget mer på naturen og det vil også være nødvendig dersom mennesket ønsker å bevare naturen og det er jo naturen som gir oss en levedyktig planet å leve på. Vi er avhengig av natur og alt henger sammen som "tannhjul" og jo bedre tannhjulene henger sammen jo bedre blir hele planeten i fremtiden.

 

Jeg mener at samfunnet er bygget for mye på grådighet og materielle verdier og det er akkurat det som kommer av et samfunn som er bygget på økonomi.

 

I et samfunn som er bygget på økonomi og materiell så er vanskelig å være "outsider" slik som meg. Jeg får ikke brukt kreativiteten til noe annet enn til personlige prosjekter som også er vanskelige å gjennomføre fordi jeg mangler verktøy, materialer og lokaler til å produsere optimalt.

 

 

Eneste årsaken til at jeg kan fremstå som "mindre god i hodet" er fordi jeg ikke har klart å forklare skikkelig. Men jeg har tankene. Det er bare ikke alltid det er så lett å vite hvordan man skal fortelle ting og akkurat det er det mange som får problemer av og det er også svært provoserende for vedkommende.

 

Andre årsaker er rett og slett fordi folk misforstår meg. Og det kan være fordi folk ikke oppfatter det som er nødvendig. Det kan være fordi folk ikke forstår det jeg mener. Jeg mener at det er slike folk som er farlige og det er disse som har gjort meg veldig mye usikker; men det var før.. Før jeg begynte å tenke selv og da var jeg mer avhengig av å kunne stole på folk som var rundt meg.

 

De siste årene så har jeg også jobbet med meg selv for å ta tilbake meg selv fordi jeg har også vært mobba av både slekt og venner stort sett hele livet og helt siden jeg begynte på skolen.

 

Derfor har jeg trodd at jeg ikke var noe som helst verdt og jeg la i fra meg det som jeg i dag ser på som svært gode egenskaper. Jeg er så glad i dag for at jeg har klart å ta meg selv tilbake og jeg har aldri vært sterkere enn noen sinne.

 

Jeg tror det er mange som blir surrete i hodet fordi dem blir for mye usikker og de får så mange tanker at dem ikke klarer å sortere ut tankene sine og det er årsaken til at folk kan virke som "mindre gode i hodet" Det er forskjell på å ha mange tanker og traumer enn det å ha dårlig hukommelse. Det går også an å bli stressa av egne tanker.

 

Alt som skjer inne i kroppen har forskjellige grader og det går ikke an å forklare alt med vanlig språk slik at jeg mener at en må bruke matematikk og fysikk for å forstå det dypeste av det som skjer inne i mennesker.

 

Jeg er fortsatt slik at jeg har tanker som jeg ikke klarer å fortelle fordi jeg har ikke ordene og da er det viktig at jeg leser mye og lærer meg nye ord for å bli bedre til å forklare og jeg er i ferd med å skrive en bok hvor hensikten er å analysere hva som egentlig skjer inne i folk.

 

Jeg er svært provosert og jeg blir det når folk aldri gidder å forstå meg. Det er ingen som forstår meg og det er fordi det kreves litt mer energi og folk gidder ikke å bruke den energien for det mest utfordrende som folk bruker hodet til er å forstå nye ting. Det å forstå noe nytt er det samme som å lære noe nytt og det er det mest vanskelige som folk kan.

 

Det er ikke alle som klarer å sette seg ned og tenke over det som skjer og det er ikke bra å tenke for mye slik at det er viktg å kunne få tankene over på andre ting... Da er det fint å ha flere hobbyer eller så er dette med å ha sex noe av det aller beste. Det er også sunt og jo bedre sex jo sunnere er det. Det er like sunt som å være sosial og da er det alltid destruktivt å ikke ha dame.

 

Det som er synd er at det er ingen damer som er som meg som faktisk har et godt og sunt forhold til Cannabis på den måten som jeg har. Det er heller få venner på min alder som har det og derfor så er jeg mye alene... Jeg ligner ikke på mine likesinnede personer og jeg syns det er kjedelig og dumt med folk som ikke er sosialt oppegående... surrete i hodet og det er ikke mange som bare har et forhold til Cannabis.

 

Jeg liker å være åpen om Cannabis og politiet må bare komme å ta meg så mye dem vil fordi jeg skal stå for at jeg røyker Cannabis og jeg kommer alltid til å røyke så lenge jeg er en "fri mann"...

Lenke til kommentar

Funfact: Du tar feil. Det vil si det er en sannhet med modifikasjoner. Du kan ikke ta overdose, men cannabis påvirker blodtrykket. Det vil si at om du allerede har hjerteproblemer kan det være dråpen som får begeret til å renne over.

jeg mangler en klaff på hjertet mitt og sliter med angstanfall så hjertet mitt er ikke stabilt og jeg kan halvbesvime for hvert trekk fra bongen. Det er ting som skjer inne i hodet mitt og når jeg røyker så aktiverer jeg hele hjernen. Det som er farlig er at folk kan gå i surr fordi man kan få for mange tanker og det merker jeg og da er det viktig å få tanker over på andre ting før det beveger seg for dypt inn i hjernen... Det kreves en del trening for å mestre tankene sine og det er jo forskjellig fra folk til folk.
Lenke til kommentar

Når du sliter med avhengighet, abstinens og nerveproblemer ser du sikkert ikke så lett på det lenger.

 

Det er forskjell på avhenighet. Avhenighet av cannabis eller fet og søt mat f.eks er hovedsakelig psykisk, ikke fysisk, men den psykiske biten kan være minst like vanskelig, om ikke vanskeligere. Så jeg vil ikke si at man ikke kan bli avhengig av cannabis. Man kan bli avhengig av nesten hva som helst.

 

Jeg har en venninne som sliter med angst og depresjon og røyker hardcore skunk flere ganger om dagen. Hun er ikke bare psykisk avhengig, men bikker nå over i bla. paranoia som er skummelt å se på.

 

Det er derfor jeg sier at ting som skunk ikke er cannabis, men å annse som hardere stoffer ala. kokain f.eks.

Lenke til kommentar

bedre enn tobakk og alkohol og faktisk kaffe

 

Ikke hvis man røyker hasj på samme måte som tobakk vel? Men bedre igjennom en "vannpipe" kanskje

 

 

Jeg har også lest man kan få konsentrasjonsvansker, og lavere IQ. Man blir vel ikke helt klok av disse studiene

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hasj er ikke farlig så lenge man ikke tar for mye av det.

Det aller meste er ikke farlig så lenge man ikke får for mye av det. Egentlig så sier det lite for det er så mye mer enn bare kvantum og kvantiteter som har noe å si. Det er vel heller individuelt. Noen tåler mer eller mindre av alt. For eksempel jeg som hverken tåler og liker alkohol men jeg tåler og liker hasj. Det er store differanser mener jeg.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...