Gå til innhold

Dette er verdens mest piratkopierte film i 2012


Anbefalte innlegg

Jeg har en øvre grense på kr. 99,- per Bluray. Jeg vet at filmen faller til det prisnivået før eller siden uansett, så det er bare idioti å kjøpe den til kr 249,- slik folk gjør i sjokk selgerene på Rema 1000. Ofte kan man gjøre gode kupp på Play.com, for eksempel

 

Supernatural Sesong 3 på Bluray for €6,85

The Matrix trilogien på Bluray for €14,48

 

Det gjelder å følge med, så sparer man et lass med penger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

når utvalget er fårsat dårlig utenfor statene og tar kansje fleire måned før den komer her (her komer filmene 3 månder etter premierene i storbyene, bortsett fra stor premierer får vi det kansje samtidig)

 

over 140 kr for 1 voksen kino uten 3D her jeg bor og 170 kr for 3D filmer, legger man opp at man kansje vil ta med ungene og mor blir det fort 500 KR så blir det mer attraktivt valg og lage heimekino ;)

 

prøver no netflix på siden men er fårsat nedlasting her i hus

Endret av BonBattery
Lenke til kommentar

Har faktisk sluttet nesten helt med nedlasting etter at Netflix kom, hender kanskje er 1 sesong som mangler som må gå andre veier for og skaffe, men allikevel..

 

Tja hvis du er fornøyd med å ligge over en sesong bak og få den i jallakvalitet, men da er du snart nede på det norsk TV leverer. Har du jo gått "andre veier" så har du jo allerede sesongen når den kommer på Netflix. Prøvde Netflix en måned men med den råtne kvaliteten på det meste - spesielt hvis du skal spille av fra PC - så holdt den ikke engang som arkivløsning. Det var jo sånn at selv om de hadde det jeg ville se, så ville jeg ikke se det på Netflix når det finnes så mange andre, bedre versjoner tilgjengelig.

 

HBO hørtes jo bra ut på reklamen men ikke klarer de å levere verken HD eller surround til vanlige abbonnenter og det gjenstår nå å se om de faktisk klarer å levere en stabil og fungerende tjeneste der serier faktisk legges ut mindre enn 24t etter sending i USA. Skulle de klare å levere 1080p m/surround innen 24t så kanskje det blir et abbonnement der, på tross av at de oppfører seg som arrogante sirkusklovner.

 

Inntil da får jeg vel fortsette som jeg forsåvidt har drevet med en stund, last ned først og kjøp BluRay'en i ettertid hvis det virker verdt pengene. Greit nok at man burde betale for seg men gidder ikke se på ting som er dårligere enn det man kan laste ned gratis.

Lenke til kommentar

8 mill? Forventet 80, minst! Og grunnen til at denne troner på topp er nok markedet den sikter seg til: 14-20 år :)

 

De som har lavest "inntekt", når en film appelerer til den gruppen, og mange av de har kompetanse innen piratkopiering, så blir det som det blir..

 

Ellers: Avsluttet Netflix, møkka kvalitet og grunnen til Spotify er fordi du får all musikk kjapt og enkelt, derfor tar de seg mer betalt. Har et abo. der, men kun gjennom Netcom. Piratkopiering av musikk stoppet ikke hos meg, bruker spotify til å finne, iTunes til å spille av lokalt. :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Litt synd tallene fremdeles er såppas høye, men skal jo ikke stole helt på disse heller.Har faktisk sluttet nesten helt med nedlasting etter at Netflix kom, hender kanskje er 1 sesong som mangler som må gå andre veier for og skaffe, men allikevel..Samme med spotify, slutta helt med nedlasting av musikk etter det kom på markedet

 

det hender veldig ofte jeg må laste fordi det ikke finnes på spotify

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...