Jump to content

steinhun

Medlemmer
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)

About steinhun

 • Birthday 08/28/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Klubbtilbud på denne. 14990,- Blir vel ikke bedre enn det på BF vil jeg tro? https://www.komplett.no/product/1130516/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/lg-55-uhd-oled-smart-tv-oled55c9
 2. Enig. Jeg bor på Hareid og selv om jeg absolutt kunne tenkt meg bro over til Sula, er det ikke til å prioritere over veistykkene i mellom ferjekaiene som også behøver store oppgraderinger. Det er mange steder hvor E39 fortsatt er direkte trafikkfarlig.
 3. Ja, det er mye drittmaskiner ute på markedet, men kjøper man billig så biter det deg i ræva. Så er jo ikke printeren bedre enn miljøet/løsningene den er tilknyttet og implementert mot eller brukeren, som ofte har fått mangelfull opplæring. Blant proffe maskiner som på bildet er det veldig få dårlige produkter, men i en skvist bransje blir det (særlig på anbud) spart på både timer og service. Toner og blekk er ufattelig dyrt, det er ingen logikk bak det heller. Store patroner som inneholder kilovis med toner koster mye det samme som de små med noen titalls gram netto innhold. Jeg jobber i bransjen med proffmaskiner, der de minste vi selger er av størrelsen på illustrasjonsbildet i artikkelen. Leverandørene blir kjapt klar over de forskjellige svakhetene med modellene de leverer, så spørs det jo på hvert enkelt firma hvor mye de gidder å legge i å gjøre printerholdet så bekymringsfritt som mulig for kunden.
×
×
 • Create New...