Gå til innhold

Test: HIS HD 7950 IceQ Boost Clock


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dere bruker 12.2 ifølge http://www.hardware....t-drivere/79349

Boost-funksjonen til HD 7000-kortene krever 12.7 BETA eller nyere...

Om dere ikke har kapasitet til å oppdatere drivere oftere er det bedre å bruke nyeste driver tilgjengelig ved testing som Guru3D gjør.

 

I tillegg begynner det å bli litt åpenbart at utvalget tester begynner å bli bra utdatert, veldig mange flaskehalser fra CPU inne i bildet her. Far Cry 2, BF:BC2 og Just Cause 2 viser alle tegn til å stange mot prosessoren på 1920x1200.

Dere burde i tillegg øke grafikkinnstillingene på Crysis: WARHEAD, Metro 2033, og BF3 til det maksimale. Når dere bytter ut testspill såpass sjelden er det veldig rart å ikke gå for maksimale innstillinger med en gang. signature.jpg

Selv en oversikt over ytelsen i 2560x1600 framfor 1920x1200 hadde gitt langt mer interessant informasjon om ytelsen til skjermkortene, da stanger dere i det minste ikke mot prosessoren i så mange tilfeller.

 

 

Veldig enig!

Lenke til kommentar

Artikkelen som forteller om driverne er nok utdatert, så vi må få oppdatert både den og linken i denne testen – beklager så mye for dette. Vi benytter de siste driverne i våre tester.

 

Hva angår testutvalget, så holder vi på å se på hva vi skal oppdatere fremover, og BF:BC2 er én av de som kommer til å falle ut.

 

At vi trenger en bedre måte å vise hvilke kort som yter best på forskjellige oppløsninger er nok også veldig riktig, men med såpass mange aktuelle modeller til enhver tid blir det vanskelig å putte alle resultater i linje- eller stolpediagrammer – selv med et lite knippe kort blir fort fryktelig rotete. Alle innspil er dog hjertelig velkomne!

Endret av VargAamo
Lenke til kommentar

Dette kortet får minus for følgende;

- Prisen litt for høy for den ytelsen du får

Dette er tull. Hvertfall viss dere leser noen SÆRIØSE tester over kortet samt 660ti som dere anbefaler blindt. Jeg syntest at det er mye for pengene, men man bør , sjekke med tomsharware, 3dguru elns, først. Viss dette stemmer med hw.nos info, da er det greitt, viss ikke er hw.no bull.

- Bratt fall i ytelse på høyeste oppløsning

som alle andre skjermkort.

Endret av noctua_nh-d14
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det ser ut som at da vi testet dette kortet kjørte vi siste tilgjengelige stabile driverutgave, altså versjon 12.10.

 

Hva med å lage et bench-oppsett tilsvarende Anandtech hvor brukeren selv kan bestemme hva og hvem som skal sammenlignes?Kan jo ofte være greit å begrense resultatene enkelte ganger :) Og gjerne mulighet for å sammenligne mer enn bare to produkter om gangen...

 

Slett ikke dumt! Hvis det går an å få til blir det nok ikke før om en god stund, men det er i alle fall en god idé som jeg skal ta videre til utviklerne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...