Gå til innhold

Path of Exile - Lyst til å prøve ?


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen !

 

Path of Exile går til open-beta 23 januar, men hvis dere vil prøve det nå eller bare er nysjerrige så kan dere ta turen innom streamen min hver dag fra kl 18:00.

 

Jeg spiller kun hardcore, og gjerne med viewers som er på samme lvl !

 

LETS DO THIS !

 

 

For mere info om Path of Exile : http://www.pathofexile.com/

Min Stream : http://www.twitch.tv/willywonka_hc

Youtuubes : http://www.youtube.com/willywonkahc

Twitters : http://www.twitter.com/willywonkahc

 

Stikk innom og si hei ;)

 

-Willywonka

Endret av WillywonkaHC
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Gleder meg sykt! har ikke hatt tid(gidda) til å sette meg inn i hvordan spillet er men kan noen svare på 2 ting

1. er det instanced som gw1?

2. er worldmappen random generated?

 

1. Jeg vet ikke hvordan gw1 fungerer, men det er sånn at du ser andre folk så lenge du er i en av campene. Når du er ute å slakter monstre er deg bare deg selv og de du eventuelt er i gruppe med.

2. Worldmap er alltid likt, men hvert enkelt område blir tilfeldig generert hver gang du starter et nytt game eller er borte fra området en liten stund (15 min eller noe sånt)

Lenke til kommentar

Husk også at "endgame" i Path of Exile er unik nok. I stedet for å spille det samme om og om og om igjen kan du finne kart til nye dungeons osv. Disse er helt tilfeldig generert, altså forskjellig fra hver gang. I tillegg kan du modifisere dem litt, så de gir sterkere monstre, flere monstre, færre monstre, bedre loot osv, alt ettersom hva du vil ha og hva du har råd til. :) De sier også at om du går gjennom Act 1 - 3 på Normal uten å speedrunne tar det rundt 15 timer. Legg til to vanskelighetsgrader og en ny act ca hver 9 - 12 måned, så blir du sittende en stund. :)

 

Og Leagues, så klart. Du har Default league, som er helt vanlig. Du spiller, du dør, du restarter, du spiller videre. Hardcore League er logisk nok hardcore. Dør du er det for godt (skønt det er mulig du blir plassert i Default league da.) Cuthroat er Hardcore PvP, der du kan drepe andre spillere, og dør du er det for godt. Kan bli interessant. Det kan nok bli mange flere leagues etterhvert, spesielt når de åpner Custom Leagues (man riktignok må betale litt for.)

 

Edit: Og da var vi i gang. :w00t: Skal bare handle inn litt i cash shop først. En del interessante kjæledyr der, men har jo sølvfarget kiwi, og kjipt at heksa ikke kan katt. Men ellers ingenting å klage på. :)

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Flere som patcher? Går sykt sakte :p 87%

De la ut patchen to timer før OB startet, så jeg patchet i god tid før nedtellingen var over. ;) Er for øvrig Ranger som main, men har Witch som alt og Dualist og Shadow som ekstra. Hadde 1000spenn av de in-game pengene, så kjøpte en rød frosk og en bundle med Premium Stash Tabs. Ganskje kjekt, da jeg har en grønn tab kalt Ranger, en rød kalt Witch og en blå kalt Melee. Det gjør det lett å sortere. :)

 

Var for øvrig heldig og kalte rangeren min TheaQueen. :p

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Stashen er 12 x 12 ruter, og du starter med fire. Men husk at ting ikke fyller en rute hver, så det er vanskelig å regne ut hvor mange ting du får plass til i stashen. Noen klarer aldri å fylle så mange, mens andre klarer ikke å få nok. Det største "problemet" er at inventoriet er ganske lite, men dette er gjort med bevissthet for å balansere spillet bedre. Du har heller ikke gull som i andre spill, men bruker andre ting som Scroll of identify og en del orbs som betalingsmiddel. Kul detalj. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...