Gå til innhold

Studenter laget billig-nettbrett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror ikke du skal forvente flere tester. De har neppe råd til å gi ut flere testeksemplarer - i alle fall ikke når de innerst inne vet at de kommer til å bli slaktet i testen.

 

Kanskje de ber om å få tilbake amobils eksemplar? Jeg regner uansett med at redaksjonen ikke vil ha det :p

Lenke til kommentar

Leste på VG: http://www.vg.no/tek...?artid=10115107

 

Dette nettbrettet visste jeg ikke om før jeg leste den testen i VG. Men en klassisk rip-off. Som en annen nevnte i tråden her er jo dette bare bestilt i bulk fra Kina. Hvem som helst kan putte navnet sitt på disse. Nettbrettet burde ha en utsalgspris på maks(!) 700 kroner. Det er greit å ha en sånn dritt til en OK pris hvis man bare vil ha et billig brett til å lese på.

 

Men å slå seg opp som norske nettbrett-produsenter hvor VG er så hyggelige å tar en test for de, snakk om å skyte seg selv i foten og drite seg ut etterpå. Hva trodde de egentlig. Her jobber enkelte på spreng, med mange, mange års erfaring og kompetanse, ofrer et helt liv, feiler tusen ganger, før de KANSKJE med minimal sjanse endelig klarer å skape et produkt som får gjennomslag, og så tror to studenter fra Tromsø at de bare kan bestille noen containere fra Kina og klistre på en logo, kalle det for sitt eget, så ville de bli styrtrike.. At det er så lett. Det er en skam. Det er latterlig. Det er svindel og fanteri. Tok de riktig pris skulle jeg holdt dette for meg selv, men 2.500 kroner(!) Uten en eneste omtanke for de andre produktene på markedet til den prisen som er ca. 1000 ganger bedre på alle tenkelige måter.

Endret av 00005
  • Liker 4
Lenke til kommentar
...og så tror to studenter fra Tromsø at de bare kan bestille noen containere fra Kina og klistre på en logo, kalle det for sitt eget, så ville de bli styrtrike.. At det er så lett. Det er en skam. Det er latterlig. Det er svindel og fanteri. Tok de riktig pris skulle jeg holdt dette for meg selv, men 2.500 kroner(!) Uten en eneste omtanke for de andre produktene på markedet til den prisen som er ca. 1000 ganger bedre på alle tenkelige måter.

 

Er så enig så enig. De prøver å ta alle snarveiene i boka, pluss noen tusen til, og det ser fremdeles ut som om de tror at de kan lykkes, om de bare er tålmodige nok.

Penn og papir i 2011 gitt. Hva tegnet de da? Plasseringen av wi-fi, mikrofon? Pft! Jeg vet fremdeles ikke helt om jeg skal le eller gråte av disse guttene, men at de har problemer med virkelighetsoppfatningen er det ingen tvil om. Og disse korreksjonene de har tvunget amobil å skrive om er jo bare latterlige.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet-t8fn5F

Klarer ikke hold meg unna.. Dessverre.. Viser i min kommentar her til det som er skrevet og kommentert i denne tråden, samt disse åpne dokumentene og artiklene på nettet:

 

http://www.utropia.no/?p=17585

http://www.nokitrade.com

http://www.tpad.no

http://www.nrk.no/ny...nmark/1.8398550

http://www.nrk.no/ny...nmark/1.8407857

 

 

Nyheten på Utropia sine sider, ble fjernet etter "en diskusjon"med T-pad grundere.

 

Siden jeg hadde stilt endel kritiske spørsmål på den siden, fikk jeg denne mailen med disse spørsmålene fra Utropias nyhetsredaktør.

 

Hei,

jeg er nyhetsredaktør fra Utropia studentavisa. Jeg skriver en ny sak om T-pad. Ideen ble inspirert av kommentarene på Utropia sin webside. Siden du er en av de som startet en debatt der, sender jeg deg et par spørsmål angående saken.

 

Kan du sende meg svarene så snart som mulig slik at vi kan lage en god kritisk artikkel. Det er veldig viktig at leserne ser begge sider av saken.

Vi skal også inervju gründerne av T-pad igjen.

Si i fra hvis du vil vite noe mer. Jeg setter stor pris på ditt hjelp!

På forhånd takk,

med vennlig hilsen

********** ************

1. Når/ hvordan fikk du tak i T-brettett? Har du lest omtaler, eller ble du anbefalt å kjøpe produktet?

2. Hadde du mulighet å teste nettbrettet før du kjøpte det?

3. Hvis ja, I hvilken grad var du fornøyd eller misfornøyd med pruduktet?

4. Hva var grunnen til på din kritikk på Utropia sin side? Var det sensur på FB-side av de to gründerne?

5. Ville du anbefalt produktet til andre?

6. Har du noe budskap til T-pad gründerne?

7. Syns du at T-pad gründerne hadde skjulte motiver/agenda når de lansernte produktet?

8. Hva driver du med? Hvor gammel er du?

 

Hva sier vær varsom plakaten?

 

2. Integritet og ansvar

2.1. Den ansvarlige redaktør har det personlige og fulle ansvar for mediets innhold.

2.2. Den enkelte redaksjon og den enkelte medarbeider må verne om sin integritet og troverdighet for å kunne opptre fritt og uavhengig i forhold til personer eller grupper som av ideologiske, økonomiske eller andre grunner vil øve innflytelse på det redaksjonelle innhold.

2.3. Redaksjonelle medarbeidere må ikke ha oppdrag eller verv, økonomiske eller andre bindinger som kan skape interessekonflikter i forhold til deres redaksjonelle oppgaver. De må unngå dobbeltroller som kan svekke deres troverdighet. Vis åpenhet om forhold som kan påvirke redaksjonelle medarbeideres habilitet.

2.4. Redaksjonelle medarbeidere må ikke utnytte sin stilling til å oppnå private fordeler.

2.5. En redaksjonell medarbeider kan ikke pålegges å gjøre noe som strider mot egen overbevisning.

2.6. Avvis alle forsøk på å bryte ned det klare skillet mellom reklame og redaksjonelt innhold. Avvis også reklame som tar sikte på å etterligne eller utnytte et redaksjonelt produkt, og som bidrar til å svekke tilliten til den redaksjonelle troverdighet og pressens uavhengighet.

2.7. Gi aldri tilsagn om redaksjonelle motytelser for reklame. Det som offentliggjøres, skal være et resultat av en redaksjonell vurdering. Sørg for å opprettholde det klare skillet mellom journalistikk og kommersiell kommunikasjon også ved bruk av pekere og andre koplinger.

2.8. Det er uforenlig med god presseskikk å la sponsing påvirke redaksjonell virksomhet, innhold og presentasjon.

2.9. Redaksjonelle medarbeidere må ikke motta pålegg om oppdrag fra andre enn den redaksjonelle ledelse.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...