Gå til innhold

Guide: Her er våre 14 Mac-favoritter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et alternativ til BootCamp er Prarallels Desktop eller WM-Ware. Jeg kjører Parallels og med den kan jeg kjøre Windows apper side om side med Mac apper, alternativt kan man kjøre win-apper i eget vindu men fortsatt ha "Drag and Drop" "Cut and Paste" osv.

 

Parallels Desktop 8 koster ca 460.- og

VMware Fusion 5 ca 330.-

 

http://www.parallels.com/products/desktop/

 

http://www.vmware.com/products/fusion/overview.html

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mange gode tips og programmer som jeg allerede har installert. Takk for tipsene! Enig med kommentarer om Path Finder og Parallels (bruker begge).

 

Selv kjører jeg Trillian istedenfor Adium (fordi jeg også har en PC hvor jeg kjører Windows). Men ettersom siste Skype for Mac nå både støtter Skype, MSN Messenger og Facebook Chat trenger de fleste egentlig ikke noe annet enn Skype lenger.

Lenke til kommentar

Jeg finner alltid noe annet å gjøre enn det jeg egentlig skal, så jeg trenger ikke enda flere forstyrrende elementer som Facebook-chat og lignende på Macen. Facebook-chat og Skype tar jeg på telefonen, og MSN Messenger har jeg ikke logget inn på siden før sommeren.

 

Alfred er must-have.

 

Støttes!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...

En del smarte og helt klart must-haves her, men mangler noen essensielle.

 

Beamer - Lar deg spille avi og mkv rett fra Macen til AppleTV, støtter også .srt-filer. Fungere på alle Intel-baserte macer, selv på de som offisielt ikke har AirPlay-støtte fra Apple.

 

AirParrot - Alternativ til Beamer- Speiler hele skjermen opp til AppleTV, Apple støtter offisielt kun maskiner fra midten av 2011 og utover, men AirParrot fungerer på eldre Intel-baserte maskiner.

 

F.lux- Endrer fargetemperaturen etter når på døgnet det er. På kvelden blir skjermen varmere og oppleves som mer behagelig av øynene. På dagtid brukes det vanlige, skarpe lyset. Påvirker ikke lysstyrken, men temperaturen i fargene.

 

TotalTerminal - Gir det hurtigtilgang til Terminalen. Lar deg sette en hotkey til å alltid vise terminalvinduet. Terminalvinduet kommer ut av siden på skjermen og legger seg over alle andre vinduer. Veldig hendig hvis man feks ikke liker å jobbe i IDEer men bruker teksteditorer uten innebygget kompilator. Gjør også en god jobb hvis du har lyst på rask tilgang til Tetris i Terminal.

 

gfxCardStatus- Lar deg manuelt velge hvilket grafikkort som er i bruk, det dedikerte eller det innebyggede. Kjekt å bruke hvis man vil sette maskinene i så batterisparende modus som mulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...