Gå til innhold

AnewZ blir fit as fuck til sommeren!


AnewZ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens:

 

Benk: 65 4x6

Cable rows: 57,5 4x8

OHP: 40 3x6

Hangups: 4x4

Dips: husker ikke

 

Kommentar: Ikke trent på en uke nå (forrige fredag) - så tok det litt rolig. Energinivået var heller ikke på topp, da dagen har blitt brukt til å øve på eksamen samt ha eksamen (som forøvrig gikk bedre enn forventet). Så ikke akkurat en kanonøkt, men godt å være på'n igjen. Tenker det blir en skikkelig oppkarbing på lørdag, lenge siden nå.

Lenke til kommentar

Dagens:

 

Bøy: 85 4x6

RDL: 70 3x8

Gående utfall: 16 x 3 lengder

Leg curl: 40 3x8 - seeene negativer

Litt core til slutt

 

Kommentar: Rolig økt. Merker at energinivået og trøkket i det siste har vært labert. Men i dag er det OPPKARBING så det har blitt berlinerboller, haribo super mix, snickers og sånn bueno-sjokolade. Aww yeah, er så digggggg.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

Ble du fit as fuck og så bare ga faen eller? :p

 

Noe sånt :p Ikke trent styrke på rett over en mnd nå, men har sparket litt fotball. Tror jeg skal endre treningsmålene mine litt nå til høsten, og få en rimelig grei kondisjon.

 

Tenker at styrketreningen starter rolig opp igjen i neste uke. Blir rolig frem til jeg reiser tilbake på skolen, da blir det fullt kjør med kondisjon/styrke, er planen.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Warrum? Ikkje så gira lenger? :/ Korleis står det til med fett% og kroppsvekt nå? Me hadde vell eit veddemål om fyrstemann til 93kg, var det ikkje? :p

 

Neh, ble mye jobb etc i sommer så ble lite av det i sommer, så kom jeg bare aldri i gang før jul skikkelig. Tror jeg ligger på ca 93kilo nå (som jeg har gjort siden mai var det vel) - med muligens litt mer kroppsfett. Forhåpentligvis tar det ikke så lang tid før jeg er i grei form igjen når jeg starter opp igjen med litt løfting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...