Gå til innhold

Her bor piratverstingene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er forlengst sluttet å laste ned musikk (torrent) og også sluttet å kjøpe CD-er. Det blir rett og slett for mye. Altfor lite tid til å høre på musikk, altfor full CD og DVD hylle, det flommer over enda jeg har gitt vekk en stabel av musikk jeg aldri hørte på og filmer jeg ikke ville se igjen.

 

Kjøper en sjelden gang en konsert på BD og helt spesielle saker (sist Monty python DVD box)

Lenke til kommentar

Å kjøpe ting med ekte penger og gjøre ting lovlig er jo bare sååååååå teit!Laster aldri ned noe, jeg støtter artisten/spillprodusenten/filmutgiveren.. Det jeg kjøper liker jeg mest sannsynlig og vil ha mer av det. Laster for mange ned vil de ikke selge nok til slutt og da gå konk.

 

Jeg laster ned lovlig, bruker ekte penger til å betale artisten med, jeg liker det, og vil ha mer av det. Artisten får sitt, jeg får mitt, jeg ser ikke problemet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg laster heller ned til noen stenger av internettilkoblingen enn å gi penger til apple pga. den latterlig dårlige itunes som jeg hater noe så sykt.

Ikke det at jeg har lastet ned musikk på lange tider, da limewire forsvant sluttet jeg litt, det er for mye mas for min del å plukke ut de få sangene jeg vil ha fra hele albumer som man for må laste ned på torrents.

Lenke til kommentar

Laster for mange ned vil de ikke selge nok til slutt og da gå konk.

Feil! Det er ikke noen direkte sammenheng mellom antall ulovlige nedlastinger og salg. De går konk om folk slutter å kjøpe, IKKE om folk laster ned.

 

Selv laster jeg ned ulovlig samt bruker tusenvis på å kjøpe musikk, spill osv, og jeg har ikke et snev av dårlig samvittighet. Det som teller for bransjen er de tusen jeg legger igjen, ikke de uendelig kronene jeg ikke bruker.

 

 

Lenke til kommentar

Jeg må bare spørre, vil denne registrere streams som nedlastinger? Fordi å streame er jo i praksis å laste ned og slette etter bruk.

Fra artikkelen:

Det er ikke bare ulovlig kopiering som blir overvåket. Musicmetric ser også på lisensierte plattformer som Spotify, Deezer, 7Digital og iTunes.

 

Vil då tru at det inkluderer så mange kanaler, sannsynligvis inkludert streaming, at "pirat" i tittelen er tåpelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...