Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Ny spiller


Taake89

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har nå kjøpt meg anlegg til bilen (http://www.diskusjon...owtopic=1457668) og tror jeg har problemer med spilleren min.

 

Når jeg kobler til signalkabelen så får jeg bare lyd i den ene siden. og om jeg kobler motsatt på forsterkeren så får jeg lyd i andre. Har testet med 2 stk signalkabler.

 

Så jeg regner med at jeg må ha ny spiller? Hvis det er noe annet som kan være feil så gjerne tips meg.

 

Hadde tenkt at hvis jeg skulle ha ny spiller så kunne jeg legge 1-2k for en.

Krav er usb og aux inngang.

Men trenger jeg en spiller med 2x2 signalutgang?

Har firekanalsforsterker, så må jo ha 2x2 der i alle fall. Eller kunne jeg ha hatt en splitter elns?

 

Skal begynne og undersøke litt rundt nå så får jeg se hva jeg finner ut av meg selv, men setter stor pris på alle svar!

 

Edit: Glemte å si, men jeg har coilwhine eller hva nå enn det heter. Turtallet slår i alle fall inn på høytalerene. Irriterende!

Hva er grunnen til dette og hvordan kan jeg fikse det?

 

Edit 2: Jeg fikk denne (http://www.judysbilstereo.no/forsterkere/4-kanaler/ground-zero-gzta-4125x-4x90w-rms-4-ohm) forsterkeren i stedet for en dynabel 4 kanals da den var ute av lager. Vet ikke om det er viktig eller ikke, men nevner det alikevel!

Endret av Taake89
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Turtallet slår inn fordi det er støy som lekker inn et sted. Har hatt det problemet i min bil, og der var første problem at jordingen var dårlig. Etter det var det signalkablene som er problemet. De ligger rett ved noen strømledninger. Sjekk jordingen og signalkablene.

 

Spilleren bør ha 6 RCA utganger. 4 for høgre/venstre fremme og bak, og resterende til subwoofer. Jeg har koblet opp med en vanlig spiller som har bare 2 utganger ved hjelp av signalsplittere. Dette er dog ikke til å anbefale. Mer kluss og skjøter fører ofte til problemer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har jordet forsterkeren til setefestet bak. Prøvde å ta beltefestet, men hadde for liten kabelsirkel eller hva jeg skal kalle det. Eneste som kan være er at jeg ikke fikk pusset under festet.

 

Men tror ganske sikkert at strømledningen ligger over både signalledningen og høytaler kablene, så skal fikse på det i morgen og se om det bedrer seg.

 

Den spilleren så veldig grei ut forresten. Hadde forventet meg å bruke nærmere 2k på ny spiller, så det var en god nyhet! =)

Lenke til kommentar

Det var ikke mulig der jeg festet det nå, men så fort butikkene åpner igjen så skal jeg nok få tak i enten ett 13mm borr eller en større kabelsko typ sirkel så jeg får festet i festet til beltet :)

 

Holdt på i hele dag med å dra kabler og få tak i ting jeg ikke hadde haha. Ting tar tid når man ikke kan det!

Lenke til kommentar

Da har jeg fikset jording, fått lyd i både tweeters bassen og tilogmed begge sidenen i bilen! Dynamostøyen er borte og første kvelden jeg testa anlegget hadde jeg øresus i flere timer etterpå!

 

Takker for all hjelpen, har fått ett knall anlegg nå som jeg er kjempefornøyd med! God klar lyd med god bass!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...