Gå til innhold

Tenker på å begynne å spille igjen, men er det verdt pengene?


Anbefalte innlegg

Så, jeg har vel spilt WoW i 2 1/2 år nå (ikke sammenhengende). Sluttet og begynt igjen flere ganger. Jeg sluttet igjen kort etter Cataclysm kom ut og har ikke spilt siden. Jeg tenker på å begynne igjen, siden jeg savner WoW litt. Men problemet er at jeg savner WoW slik det pleide å være (begynte rett etter WotLK så jeg likte WoW da), før Cataclysm og før pandaer. Jeg har hørt at horder av stamkunder har forlatt og forlater fremdeles spillet siden Cata, så lurer på om jeg egentlig bare kommer til å bli skuffet hvis jeg begynner igjen. Jeg er typen som ikke liker å bruke penger på skuffelser.

 

Det er sikkert mange forskjellige meninger om hvorvidt WoW er verdt pengene eller ikke, men jeg vil gjerne ha meningen til noen som har spilt siden ihvertfall WotLK, da nye spillere gjerne syns det er helt fantastisk siden de ikke vet hvordan det pleide å være. Jeg bryr meg ikke så mye om raids lenger, da jeg rett og slett ikke gidder å kaste bort flere timer foran skjermen på å farme utstyr. Er mer interessert i exploration, quests og achievements. Hva mener dere - er det verdt 15€ i måneden?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har jo mulighet til å spille gratis i 10 dager for å se om du vil begynne igjen...

Er ikke det bare sånn trial opplegg? Tenkte på det, men det blir jo ikke det samme. Men hvis jeg kan aktivere kontoen min igjen i 10 dager gratis, så er jo det kjempeflott. :)

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

 

Scroll of Resurrection ja... jeg har allerede fått en sånn. :p Aner ikke om man kan få det mer enn én gang, men hvis man kan det så har jeg ihvertfall ingen som kan gi meg det. :)

 

Jeg gjorde det nå i sommer

Fortsatte ikke, fant ut at det ville ta opp for mye tid...

 

Se her: http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/3195921502

 

"Nevalistis

Support Forum Agent

The "free to play" option is only available for Starter Accounts, Wintersgrace. They are synonymous with trial accounts, they simply no longer expire.

Accounts that have been upgraded are unable to return to this state."

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

Wow er jo i mine øyne verdens beste spill uansett sjanger, og jeg er 30år og har gamet de siste 20 årene.. Men at det går ann å bli lei er jo helt klart. Jeg hadde selv en pause på ca 6 måneder i slutten av TBC og nå i slutten av Cata.

 

Kommer alltid tilbake og syns fortsatt det er helt fantastisk å bare løpe rundt og lvle alts, raide og ikke minst spille PVP. Tar akkurat så mye tid som du ønsker selv at det skal ta. Spillet er veldig casual vennlig nå og det liker jeg som jobber og har familie.

Endret av CelinaGamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...