Gå til innhold

OurDayZ II tråden - Diskuter alt om serveren her


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Intill dere slutter å gjøre dayz til totalt deathmatch, skyte folk som akkurat har spawnet, eller har noobgear så vil jeg ødelegge eller stjele alle kjøretøy jeg finner. Det er ikke vits for dere å bruke tid på camp for jeg finner den tilslutt.

 

Det er jo det eneste du har gjort helt siden du starta på servern. Var ikke nok med å finne camper men du følte du måtte markere dem på maps og poste dem her på fourmet. Tror du det er rart folk behandler spillet som deathmatch da folk som deg holder på sånn?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og det holdt visst ikke å drepe meg inni kirka, dere måtte hide liket også? Takk så mye.

 

Har dere admin logs for hvem som drepte? Ganske irriterende å miste såpass mye bra gear på dette.

 

I tillegg vil jeg nevne at det er litt kjedelig at halvparten av spillerne er på Ourdayz I og halvparten på II, slik at ingen av de noensinne blir fulle.

 

Og sist men ikke minst; hvis noen kjeder seg og er i nærheten, kom til kirka i Pustoshka med morfin, ligger med brekte ben etter at det kom zombier inn mens jeg whina her på forumet. :p

Endret av dannywpt
Lenke til kommentar

Der har vi gamle campen vår ja :) Spillet er helt glitcha og bugga, og teltene våre samt alle items som var i det respawner gang på gang etter hver server restart.. Men sånn er det vel, det er bare å ta seg til rette, for vi har forlatt campen for lenge siden.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...