Jump to content

s0ceN

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har prøvd å laste opp skjermbilder av status 6 ganger nå, nettsiden bare refreshes hver gang den er ferdig å opplaste, men finner ikke skjermbildene. Kan dere se de?
 2. Takk for svar! Noen som har et 970 kort liggende, som er villig til å selge? Send gjerne pm
 3. Hei, jeg kjøpte et Gainward GeForce GTX 970 Phantom kort når det kom ut. Har veldig lyst å prøve meg på et SLI oppsett, og tenkte jo selvsagt å kjøpe et nytt et fra komplett, men ser at prisen har steget med nærmere 600,- siden jeg kjøpte det (Dollar kursen..). Er det verdt pengene (3600,-) for å oppgradere, evt er det mulig å kombinere med et annet 970 kort i SLI? Har lest litt rundt, og så vidt jeg forstår så er det klokkefrekvensen som man må se etter?
 4. Takk for tips! Jeg liker heller ingen av de pcene de selger på det "norske" markedet, men føler at det kan være greit å kjøpe det "nærme" med tanke på garantier etc. Kjøpte du pcen din på nettet fra utlandet? Har du noen tanker rundt garanti/kundeservice? Med tanke på skjermstørrelse, så er ikke dette noe problem når vi koder, da vi alltid har en eller to eksterne skjermer tilgjengelig, som jeg pleier å benytte. Det var dog "artig" å programmere i netbeans på en 13", hehe. Mye plass var det ikke akkurat, dersom man ikke brukte ekstern skjerm. Virker som man ikke får mer enn 1366 x 768 i prisklassen jeg ser for meg, som jo er litt dumt. Menmen. Det er kanskje rimeligere å bestille fra utlandske nettbutikker, har ikke sjekket dette enda. Hvordan er leveringstid og import kostnader? Går det litt opp i opp mtp å kjøpe fra en norsk butikk da?
 5. En GPU i CPU er dette f.eks Intel HD Graphics 4400? Så trenger: -8gb minne, evt 4gb loddet på, med en ledig slot til 4gb til? -HDD som så kan byttes ut i en SSD -GPU i CPU Til under 5000 kr. Forslag mottas med stor takknemlighet
 6. Hei! Jeg starter ved andre året på dataingeniør nå til høsten, og kunne tenke meg å gå til innkjøp av en ny bærbar. Har brukt en macbook air 13" de siste to årene (har gått ett år på NTNU og ett år på Høgskolen), og den har fungert så som så. Dette året skal vi fokusere på HTML, java og CSS (samt varianter av C antageligvis) etc. Med andre ord, jeg trenger ikke en råtass av en bærbar, og jeg bryr meg ikke om design/vekt/størrelse (dog ikke noe 17"). Det hadde vært fint med en SSD, men det blir fort mye dyrere enn en vanlig HDD. Jeg har en stasjonær PC som drar det meste jeg forer den med i leiligheten, så PCen trenger ikke å takle noe særlig multimedia/spill. En fordel hadde vært en i5 prosessor, da det er greit med litt fart under panseret mtp. proggingen, men om dere har andre synspunkter- del det gjerne Jeg anslår å bruke ca. 5000 kr maks. PS. Det beste jeg kom frem til selv for ca 5000 kr er denne: http://www.expert.no/dataognettbrettbaerbarpc/asusr510lncn092hlaptop/p/12942/ TL;DR +maks 5000 kr +design/vekt/str har ingenting å si +brukes kun til progging +fordel med litt prosessor kraft +GPU har ingenting å si +SSD er å foretrekke Takker for alle tips som måtte komme. Har sett en del selv rundt omkring, men det er så mye å velge mellom, så dersom folk har egne erfaringer rundt dette del det gjerne med meg! Takker og bukker
 7. KULT! Hvor får man kjøpt dette, dersom man ikke vinner? Har en første-generasjons Xbox360 som jeg nettopp har tørket støvet av, er veldig imponert av den (har aldri fått RRoD). Men vurderer å skaffe en ny en, nå som de er så billig, men lurer på om jeg skal vente på neste generasjon. Uansett. Å vinne denne kule hadde vært supert!
 8. Der har vi gamle campen vår ja Spillet er helt glitcha og bugga, og teltene våre samt alle items som var i det respawner gang på gang etter hver server restart.. Men sånn er det vel, det er bare å ta seg til rette, for vi har forlatt campen for lenge siden.
 9. Ikke dårlig, du så hvor jeg skjøt ifra altså? Verken så eller hørte deg før du var rett oppå meg
 10. Hvordan vet du at det er mindre enn 700 meter? Bare lurer, da serveren ikke viser range (dersom du ikke har rangefinder selvsagt).
 11. Meget vage sirkler du lager Quake Vi rotet rundt i den forrige sirkelen din i ca. 30 min før vi fant den forrige, og vi fant forøvrig noen vehicles oppi der med dammen i natt Dog ikke noen camp, men det var helt svart, så helt optimalt for å lete var det jo ikke.
 12. Den "var" også vår Vi reparerte den og drev å kjørte folk rundt
 13. I følge serverreglene så er ikke hoarding ulovlig på serveren, det er kun ulovlig å hide ting UTENFOR mappet, vår camp er innenfor Uansett, så er vår gruppe på 8 stykker, så vi har "kun" èn vehicle per medlem
 14. Okay, Team Kill Pussy Riot (Oss) tilbyr nå en BUSS i BOUNTY til de som jakter på Team Pussy Riot og dreper/ødelegger campen deres. Kom med bevis her på tråden (screenshot). THE WAR IS ON
×
×
 • Create New...