Gå til innhold

Tilbakemelding på oppsett


Anbefalte innlegg

Heisann. Driver og setter sammen en pc jeg skal ha stående hjemme til bla. spill og som jeg prøver å få mest mulig lydløs. Setter pris på alle tilbakemeldinger på oppsettet, eventuelt om jeg har oversett noe osv.

 

Varenr.:750104

CyberLink DVD Suite 7, 6Channel, OEM CD

PC-box large

QPAD FH Komplett L.E.

AMD's 3 Games for Free (Voucher)

NZXT H2 Midi Tower Sort

Silver Power SP-S750M 750W PSU

Intel® Core i7-3770K Processor

Corsair H60 Hydro Series CPU Kjøler

MSI Z77A-G43, Socket-1155

Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 8GB CL9

Gigabyte GeForce GTX 670 2GB PhysX CUDA

Intel® SSD 330 Series 120GB 2.5", 25nm

Western Digital® Desktop Green 1TB

Sony Optiarc DVD±RW Writer, AD-5280S

Microsoft OEM Wired Desktop 400

MS COA Label Windows Home Premium 7

MS DVD Win H.P/Pro/Ultimate 7 NO 64bit

MS ROYALTY Win Home Premium 7 Nordic

Garanti 3 år - Sende inn

Lagerstatus:

 

pris: 12700

 

http://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=10596

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lukkede vannkjølere er ikke veien å gå i et stillegående oppsett. Som regel støyer de medfølgende viftene og pumpen vil også gi lyd fra seg i større eller mindre grad. Var jeg deg ville jeg heller gått for en Noctua-kjøler, f.eks denne. Hvis du velger en luftkjøler må du også sørge for å velge denne utgaven av minnebrikkene så de ikke krasjer med kjøleren.

 

Gigabyte GTX670 ligger også ca. 7dB høyere enn Asus GTX670 DCII så sistnevnte vil være et bedre valg sånn sett.

 

PSU tror jeg skal være ganske stillegående. Du kan også gå for en PSU med semipassiv vifte som f.eks Corsair AX750 eller Seasonic X760. Disse har også veldig høy effektivitet så det er minimalt med varmeutvikling i utgangspunktet, men ligger høyere i pris. Uansett, jeg tviler på at det blir noe problem med den du allerede har valgt.

 

Ellers så regner jeg med at det er en grunn til at du har valgt i7 kontra i5?

Endret av pølsehund
Lenke til kommentar

Enig i forslagene til pølsehund hvis du vil ha et mer sillegående oppsett. Og så var det jo denne prosessoren da. i5 vil gjøre jobben like bra til en lavere pris hvis du ikke kjører programmer som drar nytte av såkalt "hyperthreading". Så vidt jeg har forstått er det de færreste applikasjoner som bruker dette.

 

Ellers ser det veldig bra ut :)

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemelding. Litt begrenset utvalg på komplett sin byggeside så jeg får hverken endret kjøling eller endret skjermkortleverandør utover gigabyte og gainward. Dessverre :p

 

Men er det da slik at vannkjøling her ikke vil hjelpe noe på støy, men snarere støye mer? Vil jeg da komme bedre ut av det støymessig om jeg beholder original kjøleløsning?

 

Angående prosessoren leste jeg bare gjennom noen annmeldelser og tenkte at det var en grei investering så jeg slipper å oppgradere de første par årene. Skal ikke bruke det til særlig tyngre ting enn spilling, men mener dere det er 800 bortkastede kroner?

 

Igjen, takk for tilbakemeldingen. Ganske lenge siden jeg kjøpte pc sist, så mye å sette seg inn i. Radeon 9800pro er plutselig ikke the shit lenger :p

 

Forresten, vet dere om det finnes bra løsninger for skjermer der overføringen er trådløs, men vanlig strømforsyning? Har en ganske liten leilighet så prøver å gjøre det så lite iøyenfallende som mulig.

Lenke til kommentar

Så lenge du ikke skal redigere video eller holde på med annet som nyttegjør seg av hyperthreading er i7 3770k penger ut av vinduet ja. Noen fremtidssikring kan man vel egentlig ikke påstå at det er heller.

 

Standardkjøleren vil nok støye mer enn H60. Ingen av delene gir deg hørselskader, men du kan risikere at de stikker seg ut fra resten av oppsettet. Med H60 kan man alltids justere viften til et minimum og likevel oppnå grei ytelse, men så er det denne pumpen da. Jeg har aldri brukt H60, men på min H50 hørte jeg denne godt i et stillegående oppsett. Et annet godt alternativ til Noctua-kjøleren er Cooler Master Hyper 212 Evo. Den yter nok hakket dårligere, men støynivået er veldig lavt hvis man regulerer viften.

 

Du har jo garanti når du bygger maskinen selv også, bare på hver enkelt del. Istedet for å måtte sende inn hele maskinen ved feil el. kan du sende inn den defekte delen. Selve byggingen er slettes ikke vanskelig så lenge du i forkant tar deg tid til å lese en guide eller to, og videre sørger for å ta deg god tid under selve byggingen. Det er mange fordeler ved å kjenne maskinen sin.

Lenke til kommentar

Som pølsehund sier. Du lærer mye å sette sammen din egen PC, og det er veldig veldig enkelt nå. Det var værre før i tida.

 

En youtube video eller hardware.no sin artikkel på hvordan du bygger din egen PC er gode steder å starte.

 

Jeg liker også å ha en PC som jeg har satt sammen selv, og du sparer jo penger samtidig. Men er jo opp til deg så klart :)

Lenke til kommentar

Beklager litt om og men men grunnet tilbud hos komplett ser det ut til at jeg i steden ender opp med dette, stort sett ganske likt:

 

Varenr.:755360

Støtsikker PC-eske

QPAD FH Komplett L.E.

Fractal Design Define R3 Black Pearl

Cooler Master GX Lite 600W PSU

Intel® Core i5-3570K Processor

MSI B75MA-P45, Socket-1155

Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 8GB

ZOTAC GeForce GTX 670 2GB PhysX CUDA

Intel® SSD 330 Series 120GB 2.5", 25nm

Western Digital® Desktop Green 1TB

Sony Optiarc DVD±RW Writer, AD-5280S

Microsoft OEM Wired Desktop 400

Logitech OEM S-120 2.0 høyttaler

MS COA Label Windows Home Premium 7

MS DVD Win H.P/Pro/Ultimate 7 NO 64bit

MS ROYALTY Win Home Premium 7 Nordic

Garanti 3 år - Sende inn

Lagerstatus:

 

Pris 10500

 

Noen som ser noe de ville endret, eventuelt er 600W nok?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...