Gå til innhold

Forbud mot salg av sex bør oppheves


Anbefalte innlegg

Folk har sine behov og forbud fjerner ikke det naturlige behovet... Hva med å respektere folk sine lyster og heller gjøre sex mer tilgjengelig på skikkelig måte så er det ingen som trenger å bli plaget. Å gjøre noe forbudt er vel den minst utspekulerte og enkleste måten å kvitte seg med noe på. Ved forbud så sier det seg selv at det skaper enda mer kriminalitet. Jeg tror det ville vært bra om man hadde legalisert bordell virksomhet. Da hadde vi fått renere gater, politiet kunne fått mer tid til viktige ting som å hindre vold og destruksjon, løse konflikter, se etter potensielle kriminelle osv. Dette er et problem som alltid kommer til å eksistere så lenge vi ikke tvangs steriliserer de folkegruppene som dette gjelder. Men det skjer ikke i Norge. Når massemorderen Breivik får så tydelig god behandling og får lov til å holde på slik som han gjør så er det merkelig at folk flest ikke skal få lov til å holde på med sine aktiviteter. Men ytringsfriheten i Norge er egentlig bare en illusjon for det er ikke lett å formidle budskap uten å være en spesiell person med sterke resurser i fra før eller risikere å bli drept.

 

Noe annet som jeg vil nevne er at å ha sex er ikke kriminelt uansett. Men jeg kan forstå at det er kriminelt med at det er en svart handel med kjøp og salg med kontanter. Men som sagt så er det et evigvarende problem så et enkelt forbud hjelper ikke mot dette problemet. Man må ta i mot problemet og akseptere det og så finne løsninger deretter. Vi kan fjerne kriminell handel men ikke sexbehov.

 

Jeg vet at ingen prostituerer seg dersom det ikke var nødvendig og så lenge det finnes menn som har behov for sex så finnes det også et marked for å drive hor og slik kommer det alltid til å være. Dersom man hadde legalisert bordell virksomhet så hadde vi fått bukt med gateprostitusjon. De kvinner som bedriver hor gjør det også fordi dem kan ikke noe annet så de hadde gjort det uansett.

 

Prostitusjon er et samfunnsproblem som alltid vil eksistere og mange kvinner driver på en måte hor selv om de ikke gjør det på gaten. Jeg mener at det bare er det man kan se selv. Altså det er svært mange unge kvinner som bytter sex mot narkotika og store pengesummer. Kvinner som blir tilbudt penger for å drive porno. Det er i prinsippet det samme. På nettet så finnes det flere millioner nakne kvinner. De gjør det med vilje fordi det er raske penger og kvinner liker også å ha sex. Men det synes ikke fordi det er forbud mot det og folk holder som regel veldig tett om det som handler om sex og nakne mennesker. Nå som vi har så mange nye landsmenn og sikkert mange nordmenn som ikke klarer å styre seg unna våre skjønnheter bør få mulighet til å gå på bordell å kjøpe sex. De gamle rike gubbene flytter bare til Thailand og det er mest på grunn av lett tilgjengelig sex og samtidig mottar trygd og pensjon fra Norge og det må jo være store tap. Så sex innebærer svært mye både internt og globalt.

 

Et forbud er ikke løsningen uansett. Løsningen vil alltid være å kartlegge problemet og angripe deretter for å forebygge uønskede aktiviteter og holde oversikten. Da vil det også bli mer rettferdig fordi det er alltid noen som får mer eller mindre straff så da er det alltid noen som blir straffet mer enn fortjent. For mye straff vil igjen ødelegge mer enn nødvendig for personen det gjelder og prostituerte er egentlig svært vanskeligstilte i fra før. Så det å gi offrene mulighet til å komme seg ut av prostitusjonhelvete vil da forebygge i stedet for å ødelegge.

 

Det er problemer som alltid vil være der uansett forbud eller ikke for dette er et problem som alltid vil eksistere i utgangspunktet. Forbud er gammeldags. I 2012 så bør man ha kommet frem til bedre løsninger. Et enkelt forbud viser liten forståelse for naturens gang. Forbud må vel være den enkleste løsningen men det enkle er ikke alltid det beste.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Finner ingenting om forbud mot å selge sex på aftenposten. Det er vanlig å vise til kilder, så om du vet hvor de finnes er det greit om du legger ved en link.

 

Forøvrig er jeg enig i åpningsinnlegget ditt.

Det er også vanlig å ha evne til å finne kilder selv og gjøre det selv i stedet for å overlate jobben til andre. Jeg har ikke link og jeg husker ikke overskrifta så jeg vet ikke noe mer enn du.

 

Når jeg selv søker noe så søker jeg til jeg finner det og da kan jeg godt søke 20-30 ganger XD

 

Bra du er eni i innlegget mitt. Sykt at det ikker fler som ser problemet

Lenke til kommentar

Står ingenting om at salg av sex er ulovlig der. Kjøp av sex er ulovlig. Menneskehandel og tilrettelegging av salg av sex er ulovlig. Å selge sin egen kropp er fullt lovlig i Norge. Kilde? Norsk lov. Jeg kan legge ved linker til de aktuelle sidene i loven når jeg poster fra en vanlig PC og ikke min mobil, om du ønsker.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Så i all forstand har du en fiktiv problemstilling, fordi salg av sex fortsatt er lovlig, og kan ikke finne kilder som tilsier det motsatte. For all del, enig i at endringer i kjøpslov bør endres, men det er lite konstruktivt å diskutere med en som ikke har kontroll over grunnleggende situasjonen i lovverket og bastant hevder ditt og datt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Salg av sex er ikke direkte ulovlig, men kjøp av sex er ulovlig. Derimot er det ulovlig å oppfordre til lovbrudd, og salg vil vel ofte være en oppfordring til kjøp?

 

Det er ulovlig å reklamere for det og, så hvordan kjøperne egentlig finner horene er jo meget mystisk. Det er sikkert en eller annen lov som kommer inn i bildet om medvirkning til lovbrudd her også. Men ingen av disse eller loven du nevner blir nok aktivt brukt for å ta prostituerte. Det er jo tross alt bakmennene de er ute etter. (Eller pengene til de stakkarene som ikke har andre valg enn å måtte kjøpe seg sex, da).

 

Poenget mitt var uansett at trådstarter bastant påstår at salg av sex er ulovlig, noe det ikke er. Siden ingen andre har tatt opp diskusjonen mot trådstarter angående hans "revolusjonerende" synspunkt på saken viser vel det egentlig bare at folk enten er enig med ham eller gir fullstendig blanke i om det burde være lovlig med prostitusjon eller ikke. Og derfor måtte jeg jo diskutere det som diskuteres kan i denne tråden da trådstarter har etterspurt flere deltakere i trådene han starter.

Lenke til kommentar

I denne sammenhengen, i postene jeg har skrevet, må salg defineres som "å selge seg selv". Det er selvsagt ikke lov å selge andre. Det var det ikke før denne nyeste loven kom i bruk heller (Straffeloven § 224).

 

Man blir straffet for å kjøpe sex men man blir ikke straffet for å selge det, selv om det teoretisk sett vil være mulig å finne lovbrudd som kan føre til straff i den forbindelse, og derfor kan ikke du bastant påstå at det er ulovlig å selge sex slik du gjorde her.

 

Jeg ser forresten at du har mistet ditt inntektsgrunnlag pga den loven. Det virker da rart. Det er massevis av prostituerte på innemarkedet i Norge som tjener gode penger.

Lenke til kommentar

Tja...er det ikke kjøp av sex som er kriminalisert?

 

Det er det jeg har skrevet om i mine innlegg i denne tråden, ja... Sexkjøp, reklamering om prostitusjon, medvirkning og hallikvirksomhet er ulovlig. Salg er ikke. Veldig rart system ettersom det f.eks. kan føre til at personer som leier ut leilighet til prostituerte kan bli dømt for medvirkning om en domstol finner det trolig at de har visst om hva som har foregått.

 

Loven og resursene burde absolutt bli satt inn mot å ta bakmenn. Ikke personer som ønsker å kjøpe sex fra prostituerte som frivillig tilbyr det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...