Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjæresten gravid, føler meg knust (18 år)


Anbefalte innlegg

Jaja gutten min!

Sånn går det når man ikke bruker beskyttelse, tro det eller ei.

Jeg foreslår at dere setter dere ned og prater, kanskje sammen med en av foreldrene deres eller fra begges side.

De skal selvfølgelig ikke bestemme alt, men gi råd og argumenter for og imot, slik at dere kan trekke en klok konlusjon sammen.

 

Jeg mener abort, men det er mest fordi jeg syns det er nok mennesker på kloden som det er. Og altfor mange barn uten foreldre.

Men også fordi det vil gå utover studiene dine, og forandre livet ditt totalt. Kanskje ikke negativt, men det blir en brå forandring og kontrast til livet du er vandt med. (Som du såvidt har begynt på selv....!)

 

Men lykke til uansettt hva fremtiden din måtte bringe

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke lett for meg, familien min har ikke så bra økonomi som kjæresten min sin familie.

 

Er utrolig redd for å måtte betale unødvendig barnebidrag. Anonym poster: 3fcd56b2467ffc4b4567529ddad93e9e

"Du" har strengt tatt 3 valg, dama tar abort, hun får barnet og dere er sammen eller hun beholder barnet og dere går fra hverandre. Barnebidrag inntreffer kun på det siste

 

Om du blir far eller ikke er nok desverre ikke ditt valg.

Men, vil anbefalle at dere snakker om det, dere begge er vel under utdannelse, å kombinere utdannelse og barn fungerer skjeldent så bra, så personlig mener jeg at dere burde vente til minst en av dere er ferdig med skole og har en fast jobb.

 

Uansett, snakk åpent om det, men ettersom hun var glad for det blir du nok far og kan antagelig enten si farvel til penger eller utdannelse...

Lenke til kommentar

Hei:)

 

Personlig er jeg imot abort, og synes ikke det er den rette løsningen i denne situasjonen. Jeg tenker at velger man å ha sex med en person, så bør den personen også være en man kunne tenke seg å få barn sammen med. (Enten man bruker prevensjon eller ikke)

 

Hun er allerede gravid, barnet har begynt å bli et menneske, så det har jo skjedd. Jeg foreslår at dere, som sagt over, snakker med noen voksne om dette, også kanskje adopsjon kan være et fint alternativ. At noen andre som f.eks ikke kan få barn, får adoptere barnet deres. Da får det i allefall sjansen på et liv, noe det ikke får om dere tar livet av det.

 

Det å bli gravid er jo en konsekvens av samleie. Skjønner at det sikkert føles håpløst nå, men alt kommer sikkert til å ordne seg:)

 

Du har laget et barn, og da synes jeg nesten du bør ta følgende av det. Å ta abbort synes jeg er en alt for enkel, og ufattelig løsning som mange tyr til i dag, som en slags "quick fix"!

 

Lykke til :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg mener begge parter skal bestemme like mye i denne avgjørelsen.

Et barn trenger like mye en far som en mor.

La oss si at avgjørelsen blir å beholde ungen, men faren har ikke fått sagt sitt, eller det ikke er hans ønske, så vil jeg tro at det er større sjans for farsrollesvikt.

Jeg mener, visst faren ikke føler seg klar til å bli far, så vil ikke svangerskapet eller oppveksten til ungen bli like givende som det burde ha blitt.

 

Å tildele verden en skapning skal være givende. Når dere er så unge kommer dere ikke til å oppleve dette som noe givende, isåfal ikke de første årene.

Dere er for unge til å virkelig fatte hvor mye dere må sette på vent, og faktisk forkaste til fordel for ungen.

 

Så jo! Du har rett til å bestemme om du skal bli far eller ikke!

Men som sagt, det er en avgjørelse dere ikke kan ta alene.

 

Det kommer ann på hvor lenge det er siden du høvla over henne, om det er et foster eller ikke.

Liv dreper du uansett om det er en celle, zygote eller emryo. Er usikker hvor lenge det er snakk om i den etiske sammenheng, siden det er så forskjellig fra land til land, når abort blir ulovlig.

 

Men du sier du nettopp har fått vite det, så regner ikke med det er noe mer liv enn hva vi dreper rundt oss hele tiden i form av maur og krypdyr.

 

Barn kan du få senere når du har trygge rammer rundt deg, som du kan gi barnet igjen.

Du vet hvertfall nå at du ikke er steril! :w00t:

Endret av psadaki
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Utdanning og barn er da strengt talt ikke noe problem. Man havner ett år på etterskudd bare.

Kan fort ta mye lengre tid enn ett år, barn koster penger og skole er jo ikke akkurat godt betalt. Er ikke sikkert de kan bare gå på skole, og med skole+jobb strekker ikke tiden til.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Så dum som enkelte fremstår etter dama er gravid eller med barn, så er fremstår graviditeten som et enda større under enn hos folk flest. Hvordan finner sædcellene frem - er de smartere enn avsenderen? Du og dama venter barn, og du er bekymret for "unødvendig barnebidrag". Jeg synes du bør si nettopp dette til dama - mulig hun tar abort for å ikke risikere å bli mor til en som minner om deg.

 

Utdannelse og barn går helt fint. Du får nok et litt annet liv enn du har sett for deg, men det går helt forbanna fint å ta utdannelse med småbarn. Kjenner folk som har tatt juss på normert tid med 2 unger født samtidig som dem studerte.

 

Lykke til - du får henvende deg til egen familie. Kanskje du får empati derfra.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vurderer å gå fra kjæresten min og barnet. Det er bare så langt fra min natur som mulig.

 

Jeg vil ikke legge utdanning på vent i flere år for å ta seg av et barn. Anonym poster: 3fcd56b2467ffc4b4567529ddad93e9e

 

ikke rart at så mange familier blir "ødelagt"

 

du slår opp med dama, Dama får barnet som nå er samme med en annen person, han liker ikke ungen din, ungen får ikke omsorg av faren, ja da sitter dere igjen med en unge som ikke har fått omsorg eller kjærlighet =(

 

Neida, men tenk litt over det jeg skrev, det er ingen unger som vil ha en stefar eller stemor.

Har en venn som opplevde dette og faren hans har nå vært gift/ sammen med 3 kvinner og har skilt seg igjen og ungene har det ikke akkurat bra siden ungene hater stefaren.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er ikke lett for meg, familien min har ikke så bra økonomi som kjæresten min sin familie.

 

Er utrolig redd for å måtte betale unødvendig barnebidrag. Anonym poster: 3fcd56b2467ffc4b4567529ddad93e9e

 

Ikke hør på PencilCase. Han troller bare.

 

Et barn skal ha to foreldre, en mor og en far. Tvilen er stor at dere to vil holde sammen til døden skiller ad. Du må bare si realiteten hvis hun velger å beholde barnet. Prøv å nå fornuften i henne.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det ser jo ut som trådstarter allerede har gjort noe han ikke var klar for. Mange som har sex er ikke klare for å bli foreldre, langt ifra.

 

Men da kan man jo spørre seg selv, er man ikke klar for å ta vare på et barn, er man da klar for å ha sex?

Lenke til kommentar

Fikk for 1 dag siden vite at dama mi er gravid...

 

Hun tok graviditetstesten, og den var positiv.

 

Jeg som bare er 18 år er overhodet ikke klar for å ha barn, men jeg kan jo ikke si det direkte at hun skal ta abort (hun ble veldig glad)..

 

Jeg vil at hun skal ta abort, koste hva det koste vil. Anonym poster: 3fcd56b2467ffc4b4567529ddad93e9e

 

Juridisk sett er det fortsatt opp til kvinnen å bestemme hvorvidt hun ønsker å bære frem barnet eller ei. Her har ikke faren noe han skulle sagt. Det er en regel jeg som kvinne er både enig og uenig i. Det er helt riktig at kvinnen skal ha muligheten til å bestemme over egen kropp, men å lage barn krever to personer og det krever både en far og en mor å oppdra et barn (som regel), og dermed mener jeg at det bør ha vært en felles avgjørelse som tas når mor beholder barnet.

 

Dessverre er det ikke noe du kan gjøre her siden du ikke har loven på din side. Foruten å prøve å overtale henne til abort da. Gjør det på en ordentlig måte. Fortell henne at du ikke er klar for en unge, og at du mangler både erfaring, økonomi og tålmodighet til å oppdra et barn. Det vil bety at hun garantert vil tilbringe mye tid alene med babyen, som igjen vil slite på hennes krefter og gjøre oppdragelsen vanskeligere.

 

Angående dette med barnebidrag. Om kjæresten din velger å bære frem barnet, vil det ikke være "unødvendig barnebidrag" så lenge pengene blir brukt på ungen din. Vet du egentlig hva et barn koster? Google it and find out. Kanskje blir du sjokkert over hvor dyrt det er...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...