Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tanken av dama har sex med en annen mann tenner meg!


Anbefalte innlegg

Jeg og dama mi har en fint sexliv, ganske normalt vil jeg si.

Men noe som tenner meg noe veldig er tanken av at hun blir tatt hard av en annen mann. Gjærne en stor og kraftig som virkelig får får henne til å stønne!

Tanken er utrolig opphissende og kanskje det mest opphissende som jeg kan fantasere om. Jeg ønsker ikke at det skal ligge noe tvang i dette her, hun skal ville det selv og nyte det.

Jeg kan gjærne stå og se på, eller smugtitte uten at hun vet det hadde vært det aller beste. Bare stå og se på annsiktytrykket hennes i det hun stønner og hyler, og det andre mannen som bare pumper på alt han kan. Og lar dama suge han til han spruter i fjeset hennes.

Tenker ofte på denne når jeg onanerer, og det hender jeg går på pornoside på kategori "home made" og finner en video der dama i videoen ligner på dama mi, og derretter fantasere om at det er henne.

 

Lurer på om jeg er helt på trynet..helt ærlig så syns jeg det selv, for hvem i helvete vil at dama skal ha sex med en annen.

Men det bare tenne meg, og jeg kan ikke noe for det desverre :(Anonym poster: 3449e08e47a60b81ba21d5831684b233

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Lurer på om jeg er helt på trynet..helt ærlig så syns jeg det selv, for hvem i helvete vil at dama skal ha sex med en annen.

Men det bare tenne meg, og jeg kan ikke noe for det desverre :(Anonym poster: 3449e08e47a60b81ba21d5831684b233

 

Næææ... Har oppdaget at dette er noe de fleste menn har en drøm om... og veldig mange kvinner faktisk...

 

Å faktisk gjennomføre det er noe helt annet og for mange går det skikkelig på trynet i partnerskapet etter noe slikt... Har du ikke en bunnsolid forhold, der dere stoler hundre prosent på hverandre og er hundre prosent ærlige med hva dere forventer, når dere skal si nei osv så er vel hovedregelen at du ikke gjennomfører det...

 

Har hørt om en del som har "levd" ut fantasien sin om dette ved å la en kompis eller en annen ligge med dama mens hun er full/sover, men dette er IHVERTFALL ingen god ide, det er faktisk voldtekt!!, for da overstiger du grensene til din partner enten hun vet det eller ikke..

 

Googlet litt og fant en norsk side med noe av det samme, som heter www.norcuckold.com (siden er norsk) der du kan lese deg opp litt på andres drømmer om dette.... (I følge en venn av meg, som er sexolog (av alle ting) så er de aller fleste fortellinger, sikkert 3/4 deler, ren fantasi fra noen som enda ikke har prøvd dette eller som ikke tørr å prøve... Så vet du det..)

 

Personlig fikk jeg denne "drømmen" i trynet da ei dame jeg var sammen med hoppet til køys med en venn av meg... Var ikke akkurat drømmen jeg hadde forestillet meg, men isteden for å bli forbannet ble jeg faktisk småkåt av å vite at hun hadde hatt sex med en annen og jeg forlot henne derfor ikke.... og som jeg sa, jeg tror dette er noe de fleste menn har en liten "drøm" om, da jeg faktisk har hatt sex med to av damene til mine venner på det grunnlaget.... :) Så du er ihvertfall ikke alene her....

Lenke til kommentar

Nei, dette er IKKE uvanlig, det er heller ikke en uvanlig fantasi at damer tenner på to/flere menn samtidlig.

 

Vist du er i ett trygt og stabilt forhold, og dere kan snakke om det meste er vel det beste rådet å snakke med henne om det.

 

Det blir kanskje ikke gjennomført, men å bare snakke om fantasier kan sprite opp sexlivet...

Uansett DU (TS) kjenner henne best...

Men kanskje hun overrasker deg....?

 

Uansett, før dere eventuelt gjennomfører noe sånt må dere snakke og tenke godt igjennom det, er ikke alt som blir som i fantasien... Noen ganger blir det også bedre ;-)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Er vel en av de fantasiene mange har, både menn og kvinner.... noen lar det bli med fantasien, andre drar den helt ut, bokstavelig talt.

om man ønsker å delta selv eller ikke er blant de tingene man som varierer fra person til person, som nevnt tidligere i tråden kan norcuckold være en grei side, men for de fleste drar den muligens det hele litt langt, man trenger absolutt ikke være cockold for å tenne på den fantasien du har..... de fleste swingers fks. får seksuell tenning av å se partneren med en annen partner, i større eller mindre grad.

Om du ønsker å begrave deg i det emnet, kan swingersguiden være et greit sted å starte.

 

Det som uansett er viktig før du blåser hele fantasien for kona/kjæresten, whatever og foreslår noe som helst, er at du er sikker med deg selv på hvor langt du vil dra det.

Hvis du tror det er noe du egentlig ikke vil oppleve, er det tryggest å beholde det som en fantasi du tar frem når du tar deg en runk.

 

Selv (som kvinne) syntes jeg at det er en fantastisk ide med to menn på en kvinne, men det er muligens bare meg ;)

Lenke til kommentar

Dette er visst en ganske vanlig fantasi, men det er allikevel veldig viktig dersom du velger å prate med dama di om dette at du utviser stor forsiktighet rundt temaet. Sørg for at hun ikke føler seg presset til noe som helst, og vær spesifikk på at dette er en fantasi - ikke nødvendigvis noe dere trenger å gjennomføre.

Lenke til kommentar
  • 5 år senere...

Tenner på det samme selv.. kun opplevd å høre om det fra samboeren min, da hun var på venninnetur til syden en ukes tid. Da fikk hun "free pass" om hun var forsiktig. Kriblet som faen i magen her hjemme mens jeg ikke visste hva som skjedde. Fikk høre om det dagen etter, og var selvfølgelig veldig merkelig, men artig å prøvd. Kunne nok ikke vært der og sett alt, men noen bilder var alltid pirrende og kan brukes om igjen.

Lenke til kommentar

 

Lurer på om jeg er helt på trynet..helt ærlig så syns jeg det selv, for hvem i helvete vil at dama skal ha sex med en annen.

Men det bare tenne meg, og jeg kan ikke noe for det desverre https://www.diskusjon.no/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/sad.png Anonym poster: 3449e08e47a60b81ba21d5831684b233

 

Næææ... Har oppdaget at dette er noe de fleste menn har en drøm om... og veldig mange kvinner faktisk...
At det er vanleg er greit nok, men "dei fleste" høyrest veldig mykje ut. Mange tolkar det som 85-90%, og at 9/10 menn drøymer om det er eg litt skeptisk til.
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...