Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Turtall- og speedometer virker ikke på Golf Mk3


Anbefalte innlegg

Hallo! Jeg trenger hjelp!

 

Har drevet og fikset på min WV Golf Mk3 '92 de siste ukene, og puslet med diverse, fjerning av rust, sveising, sparkling, pussing, bytting av bremser, forbruks- og slitedeler og batteri.

 

Når jeg nå starter bilen min, så fungerer ikke turtall-, speedometer-, temperatur- og olje- målere, heller ikke klokke/km-stand. Ingen reaksjon i det hele tatt. Sjekket litt rundt på nettet, og får opp noen problemstillinger, som at jeg har rotet med selve motoren på viserene, tatt systemet ut av dashbordet osv., men dette er da ikke tilfellet. Nærmeste jeg kommer er at batteriet har vært feil, og gitt en overspenning, men dette stemmer heller ikke, ettersom det har fungert etter bytte av batteri.

 

Jeg står her uten noen ledetråder altså. Er det noen her ute som har hatt lignende problemer, kjenner noen eller lignende.

 

All hjelp er stor hjelp, og jeg er en grønnskolling. Alt jeg har gjort til nå er enten lært av min far, eller google. :)

 

På forhånd takk :)

Endret av Outcasted
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet faktisk ikke hva som har skjedd, men nå fungerer det i alle fall. Kanskje bilen bare hadde stått lenge ubrukt og ved et mirakel kom seg av seg selv.

 

Bar i det siste dratt ut alle mulige kontakter jeg har funnet, og plugget dem tilbake igjen, men det virket ikke direkte etter det, så om det er noen andre som sliter med det samme, dra ut alle kontakter, plugg dem tilbake, og la den stå litt. Prøv deretter igjen.

 

Takk til Agvg som prøvde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...