Gå til innhold

Hver så snill å sjekk ut den nye sangen min! Har ikke holdt på musikk så lenge, så hadde vært fint med litt feedback om hva som burde endres!


Sondre V

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Bedre enn skrillex hvertfall (ikke at det sier så mye)

 

techno er ikke min greie så jeg kan ikke si jeg likte den noe mer eller mindre enn annen techno, for for meg er all techno meningløs elektronisk støy

 

men hva med å ha en tittel og ikke et avnitt i tittelfeltet?? Blir litt håpløst når alt etter utropstegnet skulle stått i posten din og ikke i tittelfeltet ;)

 

-frank

Lenke til kommentar

Nå er ikke jeg heller noen techno-person, men dette er slettes ikke verst hvis du er ny! Men i refrenget skjer det noe med noen av synthene som høres litt rart ut. Vet ikke om du sidechainer/ducker noen av de? De fader liksom inn og ut, men det høres ikke ut som de gjør det i takt med musikken, sånn at de bare roter hele miksen til.

Lenke til kommentar

Hørtes kjent ut som andre har sagt, på en positiv måte. Liker også hvordan den begynner rolig for så å ta helt av, som en god techno sang gjerne gjør. Eneste er at det kanskje ble litt kjedelig. Kvaliteten er vel ikke på topp alle steder heller. Men definitivt gode greier dette her altså, hadde vært rått å høre den med kvinnelig vokal.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...