Gå til innhold

Beste Romfart/Spaceship-spill?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg bare lurer på om det finnes ordentlige spill, der du er ute i rommet og styrer romskip? Der du kanskje styrer en flåte, får oppgraderinger, osv. Noe som har god nok grafikk?

 

Har hørt om Star Trek Online og noen andre, men fikk ikke noe særlig inntrykk av det.

 

Takk på forhånd :)

Endret av nicwillu
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

EVE Online er vel blant de bedre spillene i kategorien du ønsker. Om det at det er et MMO ikke stopper deg kan jeg varmt anbefale deg å prøve det.

 

I bunn og grunn er det et veldig teknisk sandbox-spill. Du kan gjøre som du vil. Tjene penger (ISK i spillet) akkurat hvordan du selv vil. Om det så er å scamme det fra andre spillere. Fullt lovlig. Her er en snedig chart over det meste av hva man kan finne på i EVE. Flåter kan du også styre. Det er mye å tjene gjennom å være fleet commander om du kan tingene dine.

 

Gi meg et vink om det frister å prøve det ut, så kan jeg sende deg en "Buddy Invite". Denne varer en uke lenger enn vanlig trial og jeg får en mengde ISK om du fortsetter å spille, som jeg sender deg halvparten av i god ånd :)

 

Edit: Fikset lenkene.

Endret av Saft Suse
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nettopp ferdig med mitt første store slag i sins of the solar empire rebellion.

 

En ting jeg fant ut fort er at skip tåler mye juling, selv små skip krever en del å drepe, store skip tar en evig het å få ned.

 

Jeg ble angrepet av 30+ pirater, jeg spiller dette for første gang så jeg hadde bare fått laget meg en veldig liten flåte, en hangar skip, et capital og noen små frigatter, heldigivs fikk jeg hjelp av mine allierte, så tilsammen fløy det vel rundt 100 skip rundt astrioiden min på det meste.

 

Jeg mista noen av de mindre frigattene mine, mens mitt store capital ship hadde ikke mistet noe, full liv, full armor og full shield. De små og medium store piraskipene greide rett og slett ikke gjøre skade på den.

 

Her ser man en alliert flåte i formasjon

2012-06-19_00001.jpg

 

Dette er capital skipet mitt:

2012-06-19_00004.jpg

Har masse våpen, men hovedvåpenet er 4 ektremt sterke beems

 

Endelig kommer mine allierte som har en mye større og sterkere flåte enn meg

2012-06-19_00007.jpg

 

Hangar skipet mitt

2012-06-19_00008.jpg

2012-06-19_00009.jpg

 

Capital Skipet mitt fyrer av alle 4 hoved stråle våpene og sprenger en pirat

 

Her er de allierte sine fightere

2012-06-19_00013.jpg, hver hangar skip kan ha 2 eller flere squadrons, hver squadron er vist 6 små fightere.

Selv fightere er forskjellige, du har ekte fightere som er gode på små skip og andre fightere og små bombere. så har du bombere som er bedre til å bombe store sterke skip

 

Et pirat skip som blir truffet fra flere kanter, selv disse små skipene tåler juling.

2012-06-19_00014.jpg

Men til slutt eksploderer det.

2012-06-19_00015.jpg

 

Dette var på ingen måte et epic fight, det var hele tiden klart at jeg ville vinne selv før mine allierte kom, men selv med alliert hjelp tok det gode 5 minutter å utslette disse pirat skipene. Så et fullt slag mot noe mer elite enn random pirater kommer sikkkert til å bli epic i det enorme, gleder meg i hvertfall.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for flotte svar! Blir å prøve ut EVE Online, mener jeg har prøvd det ut før, husker ikke. Ivertfall, Saft Suse du får sende meg buddy invite eller hva det nå heter :)

 

Det må være et gammelt Sins of Solar spill jeg har spilt, det var ganske så dårlig grafikk, men det ser jo ekstremt mye forbedret ut nå, det må jeg teste ut også!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...