Gå til innhold

Hvor skal vi reise på ferie?


Anbefalte innlegg

Hei, vi skal på 6 dagers ferie til et random sted i Europa, er det noen som har forslag? Gjerne der det er litt varmt og greie shoppingmuligheter og om det er billig der hadde ikke gjort noe. To ungdommer skal være med. Har vært i London og Tallinn. Digger London, men er det noen andre steder det er verdt å besøke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om dere ønsker sikker varme og oppholdsvær i sommer bør dere komme dere ned mot Middelhavet. For eksempel Barelona er en storby med shoppingmuligheter og mye kunst og arkitektur og utesteder å se.

 

Jeg har ikek vært i den byen selv, men Split skal være en god kombinasjon av "middelalderby", shoppingmuligheter, godt vær og mange øyer å dra ut til.

Lenke til kommentar

Tyskland er generelt veldig billig, med tanke på hva slags land det er. Man ville forventet at så moderne land er dyrere, men den gang ei. Var i Berlin i månedsskiftet april/mai, og fikk en leilighet for 3 midt på Ku'damm til 1200 for ei uke. Helt fin standard.

 

Mat er billig både på restaurant og i butikk, og det er gode shoppingmuligheter. Det er færre ekslusive butikker der enn i London og Paris, selv om de har KaDeWe. Det er også litt mer jalla enn Norge på noen områder, men det er jo bare interessant.

 

Selvfølgelig har de også flust av museer, og er man interessert i den kalde krigen har man litt av hvert å se på :) Dro på trabi-safari - det var gøy!

 

Ellers kan man finne mange fine destinasjoner i Italia til en rimelig penge med Ryanair. Dette forutsetter at du bor på Østlandet, hvor de flyr fra Torp og Rygge. Sistnevnte har klart flest destinasjoner. Mener å ha hørt at de flyr fra Haugesund også.

 

Jeg ville gått for Berlin, men vil du ha noe varmere er Italia en kjempeløsning. Jeg vet ikke hvordan budsjettet deres er, men i Italia er det svært varierende priser. Byene er generelt dyrere enn på bygda, men noen småbyer har også høye priser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...