Gå til innhold

«Fjordman» slipper å vitne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk gud.

Breivik har en tendens til å henge seg opp i masse urelevante detaljer. Fjordmann har ikke noe i rettsaken å gjøre. Samme med de fleste andre vitnene Breivik har kalt inn. Hvor langt skal vi egentlig strekke oss for dette sirkuset han vil stelle i stand?

  • Liker 5
Lenke til kommentar

http://www.rbnett.no/nyheter/article467898.ece

 

PST: Fjordmann skrev store deler av manifestet

 

 

syc3c941_431556c.jpg

Politioverbetjent Dag Uppheim fra PST forklarte seg om Manifestet i rettssal 250 onsdag i syvende uke i rettssaken der Anders Behring Breivik står tiltalt for terrorangrepet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011

 

PSTs gjennomgang av Anders Behring Breiviks såkalte manifest viser at den norske bloggeren Fjordmann har skrevet store deler av teksten.

Lenke til kommentar

Om han ikke har noe å skjule så gir det ingen mening å stikke til en ukjent adresse i utlandet. Han visste at dette kom til å skje og det er også grunnen til at han etter all sannsynlighet nå står med kippahen godt plantet bakpå skallen foran klagemuren og vaier med hodet.

Hvilken planet ble du født på?

 

Selvsagt gir det mening å stikke av så man slipper å ha noe mer med det der å gjøre. Hvem vil vel ha navnet sitt lenket til en av verdens verste terroraksjon, hvor vedkommende først brukte en bilbombe (som om ikke det skulle være nok), og så massakrerte en hel haug ungdommer i tillegg?

 

Om du hadde vært den islamkritiske (og uskyldige) bloggeren, som ikke vil noen som helst vondt, og ABB hadde utpekt deg som sitt store idol, og hvor han så hadde brukt ditt blogginnhold, og fortalt verden at det er deg han henter inspirasjon fra, hvordan tror du det ville gått utover ditt liv, både privat og i jobbsammenheng?

 

Det blir "guilt by association".

 

(Nøstvold Jensen har allerede mistet en jobb p.g.a. av Breivik, og sett seg nødvendig til å flytte utenlands..)

Endret av droidy
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg er født på planeten jorden. Hva slags rasshull ble du født ut av?

 

Peder Nøstvold Jensen er en interessant figur på mange måter og når det er han som har gitt opphavet til det såkalte manifestet til Breivik så burde han forklare seg i retten, selv om at han i dine øyne er "uskyldig".

 

Ikke vil noen noe vondt.. tja, han er ikke særlig begeistret for muslimer for han ser på de som fiender av Israel.. et land han har oppholdt seg i tidligere og som hans lojalitet til syvende og sist ligger hos.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Synd at det ikke går an å sette moderatorer på ignore

 

:roll:

Argumenter gjerne mot mitt syn. Det fine med Diskusjon.no er at vi kan diskutere her inne. ;)

Poenget med at han skal vitne er vell at retten skal bli vite hvorfor han gjorde noe sånt, hjelpe til med å dele synet til Breivik.

Lenke til kommentar

Jeg hørte på radioen i dag at det var en person, en forsker (?) som hevdet at "15 000 deler breiviks syn". Og hva så? Horfor er dette så stort? Er alle som deler Breiviks syn terrorister nå? Jeg er enig i mye av det Breivik sier/har sagt, som f.eks. at vi må få ned innvandringen kraftig. Det betyr ikke at vi som er imot innandring støtter massemord...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

PSTs gjennomgang av Anders Behring Breiviks såkalte manifest viser at den norske bloggeren Fjordmann har skrevet store deler av teksten.

 

Hva skulle egentlig fjordmannens vitnemål hjelpe for i denne saken??

 

Alle vet jo hvor ABB har mye av tingene fra og det er vel strengt tatt ikke fjordmannen sin feil at ABB lot seg rive med,,,

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...