Gå til innhold

Akambrukerenes bilder - Juni 2012


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Ellers så mener jeg å registrere at det er mange poster her inne som kan inneha "mangler eller lignende" i forhold til retiningslinjene......, uten at jeg gjør annet enn å registrere at det er sånn..... (Mange av postene kunne vært mye mer interessante dersom f.eks. exif/kamera/objektiv fulgte med....). :hmm:

 

mvh

smort1 :roll:

Ja du, slik er det desverre.

Og det var ikke meningen å rette noen pekefinger, sålenge du legger ut 1 av disse i måneden, så er det vel akseptert iht. rettningslinjer, men eg henger meg opp i punkt 5 i rettningslinjene til månedstråden:

Det er ingen krav til kvaliteten til bildene, men det bør primært være bilder du er stolt av eller tror at andre har glede av å se.

 

Jeg føler ikke dette blir rette plassen for det, da jeg vet du leverer mye bra i disse trådene.

Som foreslått av Nautica, så hadde det kanskje passet bedre som en utfordring? Det kunne jo vært stilig å fått med seg.

 

Altså, alle skal selv få velge ut hva de legger ut her, og jeg skal ikke prøve å leke noe forum-politi. Den eneste grunnen til at jeg tok opp dette nå, er fordi dette motivet ser jeg ofte fra deg, og det var vel forrige måned eller måneden før der dette motivet dukket opp langt mer enn en gang samme måned?

Lenke til kommentar

Altså, alle skal selv få velge ut hva de legger ut her, og jeg skal ikke prøve å leke noe forum-politi. Den eneste grunnen til at jeg tok opp dette nå, er fordi dette motivet ser jeg ofte fra deg, og det var vel forrige måned eller måneden før der dette motivet dukket opp langt mer enn en gang samme måned?

Observant du ja! :eek:

Stemmer nok at jeg misforstod litt for et par måneder siden og hadde noen dager med samme/lignende motiv på en del bilder tatt med diverse Olympus PEN'er påsatt adaptere og diverse gamle objektiver av ymse slag (tidligere OM og Canon bl.a.).... Fikk da et tips og flyttet postingen vedr. dette "prosjektet" til annen mer passende tråd. Postingen ble da flyttet til underforum "Objektiver"!

 

Nå kommer jeg altså til å poste 1 nytt bilde ca. med en måneds mellomrom av dette motivet, uten at jeg nødvendigvis kan slå meg på brystet og påstå at jeg er så "stolt" at det gjør noe..... Gjør jo dette også som et eksperiment på om jeg "greier" å gjennomføre dette enkleste av de enkle prosjekter..... :hmm:

Etter at tipset om "utfordringer" og posting der, så sysler jeg med tanken om å finne ett eller to mer interessante motiver og f.eks. ta et bilde med ca. en ukes mellomrom fra disse stedene..... Fikk inspirasjon av å se på noen andre tråder der inne bl.a. en fra Tomsi.... :yes:

Endret av smort1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

#snipe#

 

Er ikke ofte jeg tar sjansen og kommenter bilder av denne kaliberen :)

 

Bilde 1# det er nok første gang jeg har sagt at jeg vil se mindre luft over i et bilde, men på dette bilde blir modellen borte i alle inntrykkene, ved og kutte bort de øverste linjene så det blir en ren farge "hvitt" over modellen synes jeg bildet blir mer helhetlig og modellen får en mer klassisk look og det blir et mer stilrent bilde, men kanskje ikke så røft da.

 

Edit: litt omformulering.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Early one morning!

 

På Kreta.

Noen lokale fiskere er oppe i grålysningen for å skaffe seg litt innkomme, noe som står i sterk kontrast til oss ferierende .....

Liker den spesielle stemningen som roen og lyset skaper slike tidlige morgener på Kreta (her Platanias)....

 

Klar over div. tekniske mangler... ;)

 

Olympus µ700i

1/640sec, f/5.7, Iso64, 19.5mm

post-251380-0-45988500-1340997748_thumb.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Early one morning! (2)

 

Kretafiskere grytidlig en fin morgen i Platanias! Så flere slike som også stod på land med en slags kastenot, assistert av en i froskemannsdrakt for å dra noten i en bue utover sjøen.... Så ut som en "brislinglignende fisk" var det de var ute etter.....

Det var noe eget over roen disse fiskerne utøvde arbeidet i...

 

(Ikke noe teknisk godt bilde...., men det var ikke det viktige her...)... ;)

 

 

Olympus µ700i

 

Brennvidde: 19.5 mm

Lukkertid: 1/640 s

Blender: f/5.7

ISO: 64

post-251380-0-02036900-1341074772_thumb.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...