Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

I stedet for å vente på at firmware-oppdateringen kommer OTA, kan jeg laste den ned manuelt og flashe i Odin?( legges den da på PDA?) og isåfall, er det noen ulemper med dette?

 

Ja, det kan du gjøre, og nei, ingen spesielle ulemper egentlig. Jeg gjorde det, og opplevde at når jeg skulle sjekke versjonsnumrene så sto det "CSC: Unknown". Alt fungerte imidlertid som det skulle, men jeg ville likevel fikse det, og løsningen ble å manuellflashe forrige CSC (NEEALE3) separat, og deretter reflashe hele oppdateringen på nytt. Da ble alt riktig, og CSC ble NEEALE4 som den skulle.

 

Jeg mistet altså ingenting, og alt er OK. Jeg tror ikke det er "normalen", jeg var nok bare litt uheldig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror aldri jeg har prøvd en så ustabil nettleser. Den lukker seg jo sikkert halvparten av gangene jeg skal åpne en nettside. Tips?

 

Du kan prøve å gå inn på programmer -&--#62; alle programmer så internett. Der fjerner du all data og tvinger avslutning. Så prøver du å åpne på nytt.

 

Dette fungerte ikke. Måtte for eksempel nettopp prøve tre ganger før www.nettavisen.no ikke lukket hele nettleseren.

 

Har også restartet telefonen og oppdatert til den nye firmware-versjonen som nettopp kom. Har for øvrig ikke installert flash eller annet tull.

 

Flere tips? Rimelig håpløst at en så dyr telefon ikke skal klare enkel surfing engang.

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Merker STOR forskjell etter den nye oppdateringen idag. Før brukte batteriet mellom 50 - 60 % på å stå i Cellestandby, nå ligger den på 22%.

Men en ting jeg har langt merke til er at tastene klikker av og til. Jeg trykker på de, men det skrives ingenting. Jeg må restarte telefonen for å få de til å virke igjen, flere som har opplevd dette?

Lenke til kommentar

Telefonen er ganske treig når jeg går trykker på hjemknappen,tar 2-3 sekunder før alt dukker opp. Har deaktivert s voice. Hva kan være problemet?

 

Virker å være noe dodgy koding. Uansett hva jeg gjør tegner telefonen opp homescreen på nytt (uansett launcher etc). Mistenker det har med koding av ram eller noe - at den ikke beholder homescreen i ram hele tiden. Irriterende - særlig for oss som er vant til superdupersmooth apple-os :D Tee-hee. Men men - noe skal de vel få lov til å rette på etter hvert også.

Lenke til kommentar

Wow ... om det er alment så er jo det ganske - trist? Kan faktisk ikke huske at jeg hadde det problemet på S2en min - men det har blitt hysterisk åpenbart på S3 - sammen med scrolling-effekter som tidvis hakker ganske godt.

 

Mon tro om man kan true den til å bruke ekstra ram på å holde på homescreen - hadde ikke det vært snasent? Åh - eg drøymer!

Lenke til kommentar

Er det flere som sliter med å logge inn på google.play? Eller har jeg misforstått noe...Det heter google.play??

 

evt play.google.com :-)

 

Jeg kommer hit. Hva er den siden?

http://www.unblock-u...y.google.com%2F

 

http://play.google.com/store

 

Jeg havner fortsatt her.:

http://www.unblock-us.com/update?url=http%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore

 

Den siden ber meg om en e-postadresse. Fra mobilen kommer jeg rett inn på play.store.

Lenke til kommentar

Etter å ha brukt 3g litt i det siste, har trekanten med utropstegn inni begynt å vise seg. Den forteller at jeg har mistet datatilkoblingen... dette vet jeg jo selfølgelig, da jeg bevisst har skrudd den av. Jeg trykker naturligvis på "slett" for å få fjernet beskjeden, men den kommer på ny hver bidige gang skjermen skrur seg av.

 

Noen som har opplevd lignende og har en løsning på problemet?

 

På forhånd takk! :)

Lenke til kommentar

Mistenker det har med koding av ram eller noe - at den ikke beholder homescreen i ram hele tiden. Irriterende - særlig for oss som er vant til superdupersmooth apple-os :D Tee-hee. Men men - noe skal de vel få lov til å rette på etter hvert også.

Skru av evt. animerte bakgrunner og fjern widgets fra homescreen så blir det Apple-smooth. Og lite nyttig.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Noen som har tips til hvordan jeg kan få musikkspilleren til å være aktiv på låseskjermen når jeg hører på musikk? En annen ting som irriterer meg med musikkspilleren er at når jeg trykker på pause, så begynner den på nytt når jeg skal inn på den senere (i stedet for å starte der jeg sluttet).. Spesielt irriterende da jeg hører mye på podcasts som er over en time lange..

 

Disse funksjonene hadde jeg på min HTC Desire med standard musikkavspiller, finnes det et godt alternativ på Market om det ikke går an å tweake på innstillingene til musikkspilleren som fulgte med telefonen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...