Gå til innhold

PSU til HTPC


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Skal bygge en HTPC i et Silverstone GD05B og leter etter en PSU. Det er ikke et grenseløst budsjett, men er villig til å betale litt for å få en stille og solid PSU. Tenker å bruke en AMD A8-3870K på et ASUS F1A75M-PRO. Vil ha en SSD og to harddisker i kabinettet (altså ingen optiske drev).

 

Har sett på Cooler Master Silent Pro M 500w Den scorer bra i tester, men er skeptisk til Cooler Master da de har et litt rufsete rykte.

 

Corsair 650AX er et annet alternativ som alle virker å anbefale, men som også koster litt mer. Den er jo litt overkill, men har blitt fortalt at en overdimensjonert PSU ofte er litt stillere, særlig etter 6 måneder, og den er den minste i AX-serien som har et veldig godt rykte blant støyallergikere.

 

Den siste jeg har sett på er Seasonic X-400FL. Denne er vifteløs og naturlig nok stille, men hvordan blir det i et slikt kabinett? Blir det rett og slett for varmt? Ser at den også gjør det bra i tester.

 

Setter veldig stor pris på alle tilbakemeldinger og tips.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

X-560 koster like mye som X-400FL og denne skrur av vifta ved lav last. Kanskje det beste kompromisset?

 

Antec Earthwatts 550 Platinum vet jeg ikke noe spesifikt om. Den er merket 80PLUS Platinum, som er hovedgrunnen til at jeg trakk den frem, det står ingenting på antecs sider om halvpassiv vifte som X-560 kan skryte av, men den vil garantert ikke bråke mye når det er under 40W som må kjøles ned ved maks last ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...