Gå til innhold

Grusomt ekko når jeg ringer til en Galaxy SII, hva kan det skyldes?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt GSII siden mai i fjor, og har hatt problemer med talekvaliteten siden, først og fremst for de i motsatt ende. Etter en ulykke tidligere i år fikk jeg ny SII på forsikringen, men dette måtte jeg sende inn nesten med det samnme grunnet vanvittig ekko og generelt veldig dårlig lyd i telefonen. Jeg hører perfekt, men de i motsatt ende gidder faktisk ikke å snakke med meg fordi det er så grusomt å både høre seg selv og ikke høre meg.

 

Når det er sagt; jeg har ingen deksler eller eksternt utstyr fra verken Samsung eller andre. Telefonen er fortsatt inne til vurdering, så jeg er spent på hva Moobi finner ut...

Lenke til kommentar

Hadde samme problem på min Galaxy Note. Sendte den inn og de byttet en del som het Sub PBA. Ekko for de jeg pratet med forsvant helt. Søkte en del på Google om dette problemet, og det var flere med Galaxy SII som også har fått byttet denne delen og ekko forsvant.

Har noe å gjøre med støyreduksjon (be han slå av denne under samtale og hør om ekko forsvinner), gjøres ved å trykke Meny - støyreduksjon av.

Lenke til kommentar

Har slitt lenge med akkurat samme problemer som nevnt overfor på min Galaxy Note. Den er levert inn og det ble skiftet nytt hovedkort og det hjalp absolutt ingenting. Uten det originale dekslet nøytraliseres ekko betraktelig. Slår jeg av valget for støyreduksjon under samtale blir det også bra. Informasjonen om delen (sub pba) var interessant. Problemet er å "leve" uten telefonen de 14 dagene det tar å reparere. Nokia som erstatningstelefon (som Elkjøp tilbyr) er til å få fnatt av.

Lenke til kommentar

Mener du at man får dummobil når man leverer inn en smartmobil? Hjelp... Jeg ville holdt ut ti minutter før jeg gikk ut på gata og ranet gamle damer for smartmobilene deres! ;)

 

Jeg protesterte så høylydt i Elkjøps butikk at jeg klarte å krangle til meg en android av enkleste sort, ZTE. Ikke akkurat så veldig mye bedre enn Nokia, men telefonen var faktisk mer stabil enn hva Note har vært hittil for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...