Gå til innhold

Multicom Kunshan P150E/P170E tråden


BIG1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo latterlig at AMD kan selge med ett beta-produkt (enduro)

Som tydeligvis ikke burde vært med. Eventuelt burde AMD jobbe dag å natt for å få ordnet opp. Trur de kommer til å miste kunder pga problemene. Når man kjøper maskin til 15 - 17k så forventer man at ting fungerer som det skal. Når jeg lastet inn arma 2 å så at alt sto på med/low så er det noe galt. Det er alt for dårlig fra AMD sin side og de burde fikse asap. (ikke det at jeg trur det kommer til å skje)

 

 

 

Lenke til kommentar

Faen og. Hadde bestemt meg for en stund siden at det var 7970 jeg skulle ha. Bare ventet på lønning. Og no har eg null peiling. Frister ikke å betale 2200 mer for et lignende produkt, der nesten eneste forskjellen er at det fungerer som det skal.....

p170e med ssd disk, 7970, 8 gig ram, ekstra 500gig 7200. Men no leser eg bare drit om 7970 som tydligvis ikke fungerer i hele tatt som det skal. Og jeg vil ikke ha et dårligere kort når jeg først har gått inn for ett bra ett.

 

De mister nok et tonn med kunder med dette problemet.

 

Multicom sjekker jo dette forumet jevnlig og.....fint å ha noe feedback fra de

Endret av Komby
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg trekker tilbake det jeg sa om at Alienware M17x-R4 med HD 7970M blir dyrere enn P170E med GTX 680M; startprisen på AW M17x-R4 er nå blitt så lav at de som helst vil ha HD 7970M bør se den veien. Slå av Enduro, drit i strømsparingen.

 

Dell.no du kjøper fra da regner jeg med? Eneste negative for min sin del mht. AW er utseendet. Det er virkelig ikke noe du vil vise frem til alle. De nærmeste geeky vennene dine kanskje, men ikke "out in the public".

Lenke til kommentar

I så fall sender du den tilbake, Tobias. Hvis Enduro-problemene er slik som beskrevet, er det grunn god nok. Særlig dette med at bare man har Enduro i maskinen, vil den stjele ytelse fra skjermkortet - selv om Enduro mot formodning skulle gjenkjenne spillet du prøver å spille korrekt ...

Lenke til kommentar

Jeg kjørte igjennom 3dmark 11 ista. Fikk P5200-ish poeng. Syntes kanskje det var litt lite, så jeg skulle sjekke om jeg fikk bedre med å oppdatere driveren. Jeg gikk til amd sin nettside, og valgte drivere->7900m-family, men det sto at jeg ikke hadde skjermkort som støttet dette på PCen min. AMD Overdrive sier også at jeg ikke har AMD-skjermkort i PCen min. Er dette pga Enduro? Og noen som vet om det er noe måte å fikse dette på? Hvordan skal man i det hele tatt få oppgradert driver i fremtiden når det kun er HD4000 som blir oppdaget?

Lenke til kommentar

har fått et førstegangs problem. har bare gamet FM på pcen siden jeg fikk den. Har AMD 6990 i p150hm maskinen, Men idag kjørte jeg sc2 for første gang på campain, får spillt i ca 40-50min så plutselig skrur maskinen seg av og den må bootes opp på nytt, så blir det egentlig bare samme prosedyre om på nytt. hva kan dette være?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...