Gå til innhold

Betalt Med Mastercard, vare ikke ankommet og jeg må betale regningen nå.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å utsette en betaling er ofte problemfritt, men det kan hende du må betale minimumsbeløpet, her er det litt forskjellig praksis, rentene begynner dog å løpe, så om du kaller det en konsekvens, så er det vel det.

Banken har jo gjort opp med mastercard som igjen høyst sannsynlig har gjort opp med brukerstedet, så da vil de naturlig nok ha renter på sitt utestående, bortsett fra det er det ingen konsekvenser ved å utsette en betaling, mange banker tilbyr også avdragsfrie måneder, men du får korrekt svar fra banken din, ring de imorgen du :)

Lenke til kommentar

ringte banken, de fortalte meg at en purring ikke kommer før etter 14 dager uansett. varen skal i henhold til UPS ankomme om 6 dager

 

Ikke betal renter og purregebyr for moro skyld. Betal regningen til forfall.

 

Selger har alt fått sine penger, så hvorfor du skal sitte og ruge på dine skjønner jeg ikke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå har det seg jo slik at det er påske og ingen transaksjoner skjer før tirsdag den 10, altså samme dag som varer skal ankomme... så ro ned...

Selv om varen ikke ankommer, så er det ikke Mastercard du skal kreve pengene tilbake fra i første omgang, så det er nyttesløst å nekte å betale de fordi selger ikke har overholdt sine plikter. Det er først hvis selger viser seg å ha svindlet deg at du kan kreve betaling tilbake fra Mastercard, men da må du i første omgang ha betalt de.

 

Så du kan like gjerne legge betalingen inn til forfall først som sist så er det størst mulig sjanse for at du unngår renter og gebyrer. Det vil kun skape problemer for deg om du forsøker å holde tilbake betalingen av prinsipper, når du forsøker å holde betalingen tilbake fra feil aktør.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...