Gå til innhold

Kamptråd: Liverpool - Aston Villa


Gjest Slettet-w7DZlO15

  

16 stemmer

  1. 1. Hvordan ender kampen?

    • Liverpool vinner.
      5
    • Aston Villa vinner.
      7
    • Uavgjort.
      4


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-w7DZlO15

180px-Liverpool_FC.svg.png4v63g.pngAston-Villa.gif

 

Liverpools 32. kamp og Aston Villas 31. kamp for sesongen.

Lørdag, 07.04.12 kl 16:00, Anfield.

 

 

TV2PL1.

Dommer:

 

 

Lagoppstilling, Liverpool:

Kommer.

 

 

Lagoppstilling, Aston Villa:

Kommer.

 

 

Innlegget oppdateres fortløpende.

 

 

Liverpool FC.

 

 

Liverpool har på sine sju siste kamper kun kapret med seg én seier. Med en tapsrekke på tre kamper har Kenny Dalglish og hans mannskap gjennomgått flengende kritikk fra både den ene og den andre kanten, og det er en splittet supporterskare som krever bedre poengfangst for at klubben skal kunne konsolidere seg i toppen av Premier League atter en gang. Etter å ha blitt maltraktert av Newcastle, er det en revansjelysten gjeng som vender hjem til Anfield. Oppgjøret mot Aston Villa går av stabelen 7. mars. Ulykksalige tider er forhåpentligvis over for denne gang, og opparbeidelsen mot en ærverdig sluttspurt starter på lørdag.

 

 

Kenny Dalglish - hva skjer videre?

 

 

 

Det har ikke gått som mange forventet i den hjemlige serien denne sesongen, og når laget ikke presterer må manageren heve sin røst og gjøre noen forandringer. Kenny Dalglish har til tider stått som et stort spørsmålstegn på sidelinjen, helt handlingslammet og uten den fjerneste anelse av hva han skulle foreta seg. Dette har resultert i at fansen som så kjærlig satt sin lit til 61-åringen for snart halvannet år siden, nå er splittet i diskusjonen om hvorvidt han bør få fortsette i sin stilling.

 

 

På 31 ferdigspilte kamper har Liverpool kun 36 nettkjenninger, og sjokkerende tre plussmål. De som var tiltenkt å være de store bidragsyterne har vært fraværende og en spiller som Andy Carroll har høstet mye kritikk for hans endimensjonale spillestil, samt mangel på scoringer. Det kan virke som Dalglish & Clarke ønsker å implementere en spillestil som fordrer for mye av det spillermaterialet de har til rådighet, og at uflaks bare har vært et påskudd for manglende ferdigheter.

 

 

Det har ikke blitt lettere med seansen mellom Suárez og Man Utds Evra. Munnhuggeriet endte med at sistnevnte tok affære og gikk til FA. Suárez ble ilagt åtte kampers karantere, og får i hver eneste bortekamp høre fra tribunen hva de synes om ham. Renomméet til Liverpool har blitt svekket som en årsak av denne utenomsportslige hendelsen som også har skapt mye unødvendig furore.

 

Aston Villa.

 

Aston Villa har nettopp lagt to tap bak seg mot henholdsvis Chelsea og Arsenal. Nå venter en langt enklere motstander, og bortelaget fra Birmingham vil definitivt ikke føye seg. Aston Villa er kun fem poeng unna nedrykksplass, så her kan man ikke hvile på laurbærene. På Villa Park endte det 2-0 til Liverpool, så Alex McLeish håper å få balanse i regnskapet før inneværende sesong avsluttes.

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper uavgjort. Villa vil spille godt, fordi de er under press fra lagene under streken, mens Liverpool gjør som de har gjort nesten hver eneste hjemmekamp denne sesongen, nemlig å spille uavgjort.

 

Håper på å få se Coates og Shelvey. Sterling hadde også vært utrolig gøy å se, men jeg tør ikke tro på det.

Lenke til kommentar

Rykter om at Sterling er med i kamptroppen igjen.

Leser det samme. Håper han starter - fordi han ikke på noen som helst måte være verre enn noen av de andre alternativene vi har i Kuyt, Downing, Henderson... Sterling er nok veldig sugen på å vise seg frem også, og med stor fart og bra teknikk så har jeg klokketro på unggutten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...