Gå til innhold

Mistanke om virus. Mystisk museklikklyd.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har nylig kjøpt meg ny laptop, og siden har jeg hørt en merkelig museklikklyd. Lyden høres på en måte ut som om man trykker på en link. Og den dukker opp med noen minutters mellomrom, selv om jeg kanskje ikke rører på musa/touchpaden engang. Jeg har kjørt Ad-Aware, Avast og AVG uten noe resultat. Har også McAfee innstallert.

 

Jeg har Googlet i evigheter og kun funnet et par stykker som har lignende problem, men da følger gjerne en mystisk deaktivering av aktive vinduer med på kjøpet. Dette har jeg kun merket en gang, derfor er jeg ikke sikker på om det kan ha noe med museklikklyden å gjøre. Jeg har ennå ikke funnet noen tilfredsstillende løsning på problemet, og jeg får mer og mer mistanker om et slags virus som kanskje kjører i bakgrunnen.

 

Link til en annen som beskriver samme problem her.

 

Håper på svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså, du hører "navigasjonsstart" lyden? Du hører sannsynligvis denne hver gang en webside automatisk laster seg selv på nytt. Hører du lyden selv om du ikke har et nettleservindu oppe?

 

Aha. Det virker veldig sannsynlig. Jeg skal prøve å være mer oppmerksom på når den dukker opp, så gir jeg tilbakemelding her senere. Vil bare være sikker på at jeg vet hva det er som lager lyden.

Tusen takk. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...