Gå til innhold

HTC One X


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Audio virker nå, men mikrofon er ikke helt på plass enda. De regner med å få dette på plass i løpet av kort tid. Så snart dette er på plass blir det testing for min del :)

 

For å bruke den til daglig trenger jeg kamera som fungerer, men skal uansett prøve litt. Mest spent på prosjekt butter og hvor godt Google now fungerer i Norge.

Lenke til kommentar

Har nå lagt inn Jelly Bean. Fungerer utrolig bra, og er dønn stabilt. Kamera er eneste savn for min del, men det ser ut til å være på vei. Flyter meget bra, og skulle ikke tro at de har klart å få til en såpass stabil rom på så kort tid :)

 

Jeg har også, fungerer fint ja. Litt dårligere batteritid, og ikke så optimert auto brightness som på den forrige ROM jeg kjørte. Dog, får ikke dice player til å HW-decode video, og de må fikse kamera samt slippe workaround for headset. Dog, så tidlig er jeg imponert over hvor bra det funker.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Har lest mye på denne tråden. Har selv erfaring med både iPhone 3G, HTC Desire HD og Samsung Galaxy S2, som jeg har i dag.

 

Batteriet er så dårlig på S2en min, så trenger ny tlf. Min DHD var helt fantastisk da jeg fikk den, men ble ved hver oppdatering dårligere og dårligere. Ved Sense 3 ble den helt forferdelig, og jeg byttet den til slutt ut i en S2.

 

Jeg klarer nå ikke bestemme meg for om jeg skal velge S3 eller One X. Begge er klassetelefoner. Ser her at enkelte har problemer med WiFi, og "alle" klager på batteriet, noe som trekkes frem som godt på forumet til S3. Det som tiltrekker meg med One X er Beats. Bruker tlf meget mye til musikk.

 

Mitt spørsmål er. Hvis dere nå kunne velge mellom S3 eller One X. Hvilken ville dere valgt, og hvorfor?

Ikke i tvil. Galaxy S III!

Jeg personlig har s3 og EKSTREMT fornøyd. Har ingen ting utsette på den.

Broren min har One X og jeg har sneket meg til å teste den en del. Det er absolutt en bra telefon, men jeg syns Samsungs Touch Wiz 3.0 glir bedre og optimaliserer Ice Creme Sandwich på en bedre måte, enn Htc Sense 4.0. Samt gir Touch Wiz en at bedre brukeropplevese.

I tillegg har s3 bedre batteritid og sliter ikke med det såkalte wi-fi problemet.

En annen ting som også er bedre på s3 er skjermen, det er ikke snakk om store forskjeller, men når jeg går fra min egen s3 til One X så er det en merkbar forskjell på både skarphet og fargegjengivelse.

En ting som derrimot er litt bedre på One X, er kameraet. Her er det heller ikke store forskjeller, men fargene er en smule for overdrevet i s3.

Når det kommer til musikkspilleren så er forskjellene minimale. Beats-Audio funksjonen er god, men til vanlig bruk så hører man nesten ikke forskjell på de to musikkspillerene.

Så min anbefaling er Samsung Galaxy S III.

 

Vel, jeg har OneX og er GIGAEKSTREMTFORNØYD*10^2!!!! ;)

Mye tull å lese her, ville ikke lagt for mye vekt på disse meningene da de fremstår veldig personlige. Skjermen på OneX er iallefall skarpere enn den du finner på S3.

Lenke til kommentar

7 innlegg er fjernet fra tråden. Normalt skal spørsmål om "hva slags telefon skal jeg kjøpe?" settes i egen tråd, men når spørsmålet er 8 dager gammelt og det plutselig kommer et svar så har jeg valgt å slette alle svarene og diskusjonen som kom i etterkant da dette blir helt off topic når innlegget som ble svart på var så gammelt.

 

Hold dere til trådens tema :). Send meg en PM om det skulle være noe.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan man fjerner Facebook syns på HTC kalenderen. Sykt plagsomt å ha fødselsdato til alle Facebook venner registrert på kalenderen.

 

Jepp! Gå inn på Kalender og trykk på trekantpilnedover oppe til venstre og fjern haken foran Facebook.

 

post-4862-0-14646700-1342848246_thumb.png

Endret av Pey'J
Lenke til kommentar

Jeg hadde det problemet, 3G/mobildata slutta å fungere for noen dager siden da jeg nådde forbruksgrensen jeg hadde satt..selv etter jeg satte ny grense osv.

 

Gå opp å fikse det selv i går, og klar for å nullstille telefon helt og sette den opp på nytt, men den oppdateringen fikset biffen :).

Lenke til kommentar

Har nå lagt inn cm10 på telefonen. Fungerer veldig bra. Alle småbugs som betyr noe for meg er nå rettet. Kamera, YouTube, hodetelefoner osv fungerer nå som det skal. Anbefaler alle som er rootet å prøve. Dette er min "daily driver" fra nå av.

 

Er for øvrig herlig med jb og project butter. Ting flyter definitivt bedre nå enn på ics.

Lenke til kommentar

Vedr. deksler så har jeg brukt sånn pouch siden jeg hadde e51 siden den hadde det i pakken. etter å ha kjøpt disse for e71, desire, desire HD, SII og nå HOX så valgte jeg en litt annerledes taske istedet.

 

gikk for denne http://www.ebay.co.uk/itm/Low-Profile-Covert-Branded-PU-Leather-Wallet-Case-HTC-One-X-Black-/110896213854?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item19d1edef5e

 

gjør telefonen minimalt større...og den er såpass glatt at den ikke stopper i lomma.. den beskytter front og bak sånn at jeg slipper skjermbeskytter....

 

alt i alt veldig fornøyd med denne...ikke var den så himla dyr heller....ganske fornøyd med kvaliteten også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...