Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.dustinhome.no/zalman-fan-cnps10x-extreme-s-1155-1156-1366-am3/product/5010316726

 

er denne bra nok kjøler hvis jeg skal overklokke CPU.

 

Hvor mye kan jeg overklokke den til hvis jeg har i5 2500k og hva vil temp. være?

 

 

Og er det lett å overklokke?

 

Har overklokket et par maskiner og temperaturen har veldig mye med kabinett og luftstrøm å gjøre. Det er også lurt å ha en bra BIOS, regner med at du vet det allerede. Har overklokket den prosessoren før, da overklokket jeg den rundt 1 Ghz med vannkjøling. Den gikk opp fra 35 til 50 grader. Om du ikke har noe imot å kjøre 60-70 grader idle så kan du sikkert få den opp 1 Ghz med den viften der.

Lenke til kommentar

Er det mulig å få den opp 0,3- 0,8 ?:)

 

Jeg har ikke noe erfaring med akuratt den kjøleren. Regner med at det ikke er så mange som har overklokket akuratt den prosessoren med den kjøleren. Jeg vil anbefale å kjøpe den og prøve seg fram gradvis. Finn fram penn og papir(eventuelt laptop) og skriv ned det du gjør og finn ut hva som er stabilt. Vet ikke om du har overklokket før, men anbefaler sterkt at du har en slags flash bios type funksjon på hovedkortet som gjør at du lett kan reversere det du har gjordt om du er en nybegynner.

 

Vet ikke helt hva du skal bruke prosessoren til men om du vil overklokke den så mye så kan du jo gå for en litt billigre vannkjøling som du ikke setter sammen selv. "Corsair 100"(om jeg ikke tar helt feil på navnet). Det handler jo om å finne en balanse, enten kan du betale for høyere hastigheter(bedre cpu) eller så må du takle de høye temperaturene med en bedre kjøler.

Edit: Mener flere kjerner, ikke nødvendigvis høyere hastigheter

Endret av Trrn13P
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...