Gå til innhold

Skal kjøpe ny koffert. God plass, lettvekt, god kvalitet.


Zeph

Anbefalte innlegg

Er på jakt etter ein koffert som eg kan ha i mange år.

Eg pakkar den stort sett alltid full når eg først reiser med koffert (20kg), men har ikkje behov for så veldig stort volum, ikkje meir enn normalt. Den må vere større enn kabinkoffert.

Vakumpakkar klede og har ellers ting med stor massetetthet oppi der.

Har ikkje noko behov for å bruke store summar på den, men vil ha noko som varer ei stund. Er ikkje ofte eg er på tur med koffert.

 

Skal ta ein tur på eit par butikkar for å sjå og kjenne på forskjellig, men det er vanskeleg å sjå på levetida til ein heilt ny koffert.

 

Har fått med meg at Samsonite og Carlton er bra greier.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

Tenker koffert....he-he! Min erfaring er at du får hva du betaler for. Samsonite sine lettvektskofferter ligger vel på 3500,- men har vel selv kjøpt tyngre og billigere kofferter.

 

Hjul og låser får mye juling, kofferter blir slengt rundt av bagasjehåndtererne og stables og presses på plass som det passer. Det enkleste er å dra til et sted med flere butikker nær hverandre og se hva du liker. Noen liker smålommer slik at de kan stappe en avis eller en cola nedi mens de triller avgårde. Merker selv stor forskjell på håndtaket man drar kofferten med. Noen må man omtrent bruke sleggge på for å få løsnet låsen, men da spretter den ikke opp i tide og utide. Andre kan man bare dra opp, men risikerer da at den sklir ut når den ikke skal. Hmmm, mer koffert... :-)

Lenke til kommentar

3500,- er nok litt i overkant for min bruk. Då får eg heller ta til takke med nokre kilo ekstra

 

Det viktigaste er at den ikkje går i stykker under maltrakteringa til flyplassen samt at låsen er solid. Har alltid sekk eller kabinkoffert med til dilldall. Kofferten blir dratt med på flyplassen og sendt av garde så fort som mogleg. Har ikkje planar om å dra den rundt halve Europa, så det er ikkje krise om hjula ikkje er laga av titan.

 

Levetid og byggekvalitet er topp prioritet.

Lenke til kommentar

Jeg har også veldig gode erfaringer med Samsonite. Hva med en slik en feks:

https://www.flust.no/sport-og-fritid/reiseartikler/kofferter/samsonite-velocita-koffert/

 

En såkalt "spinner" med 4 hjul er utrolig behagelig når man står i kø og skal trille rundt, her kan man praktiskt talt dytte med fingrene. Tåler en støyt og, etter mine erfaringer.

Endret av ThuleAudio
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...