Gå til innhold

Luringer/rariteter på bruktmarkedet


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+130498

Jeg har ikke nevnt ordet gaming i forbindelse med maskinen i det hele tatt jeg ;)  Men da er vi hvertfall enige om prisen på HW er ok, og at annonse teksten er elendig :)

Endret av Slettet+130498
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke nevnt ordet gaming i forbindelse med maskinen i det hele tatt jeg ;)  Men da er vi hvertfall enige om prisen på HW er ok, og at annonse teksten er elendig :)

Ikke du kanskje. Men selger annonserer jo maskinen som en gaming maskin :) Og han sier at det er "mest maskin for pengene".

 

Men uansett om du ikke er ute etter en gaming maskin er det som sagt bare til å bytte ut fps med en annen parameter som gjelder for dine arbeidsoppgaver og det samme prinsippet fungerer like bra :)

Lenke til kommentar

snip

Jeg ville bare renske litt opp i meningen om at høyest fps i ett/fler spill gjør det til det aller beste kjøpet. For å ta 3x 970 vs 2x 980 så baller det på seg ekstra kostnadder på både HK og CPU, da man trenger fler PCI lanes samt kraftigere CPU =)

 

Man kan heller tenke på det slik, skal jeg ha det som gir mest for pengene akkurat nå, eller det som gir mest for pengene på sikt.

Lenke til kommentar

Du kan som sagt gjøre regnestykke hvor langt du vil :)

 

Men det kan lett regnes ut. Så dersom du vil få mest for pengene så er det altså mulig å finne ut av hva som gir deg absolutt mest for pengene. Det letteste er selvsagt å hive prisbevissthet ut av vinduet og kjøpe det dyreste. Da sparer du masse tid.

Lenke til kommentar

Joda, det kan fint regnes på hvis du har kunnskapen til det. Jeg ville bare få frem at det finnes mange andre faktorer som er viktige i tillegg til hva benchmarks sier akkurat nå.

Å tenk om jeg bare hadde økonomi til å kjøpe det dyreste med god samvittighet! Har ett par planer jeg skulle ha realisert da ja. Trenger blant annet ett nytt kabinett, og LD PC-V8 er jo dritlekkert  :dribble:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Det verste er vel at får solgt den til en eller annen uvitende idiot som tror han har gjort et kupp. Men selger tar kanskje feil mellom 4k og 480p :)

Lenke til kommentar

Det er vel mulig å rapportere annonsen til finn.no? Det selger gjør er jo å oppgi egenskaper ved salgsobjektet som ikke er korrekt. Blir litt som å selge en bil som "strøken" når man vet den er full av rust. Eller kanskje mer som å oppgi lavere kilometerstand enn reellt.

Lenke til kommentar

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=60145417

 

Ikke hellt 100%...

 

Bruker gamle priser for 580, 4000 stykket. Fjerner man dem får man et solid dropp i pris a' gitt. 250GB SSD får man også under 1000-lappen i dag, og 1TB disker kosten neimen ikke 1000 stykket heller. Må nok skru ned prisen en del der ja. Forøvrig er jo delene også brukt.  

Har forøvrig heller ikke vært borti at Komplett tar seg 6 høvdinger for å sette sammen maskin (men jeg har jo ikke handlet ferdig maskin fra Komplett på 6 år så hva vet vel jeg....)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...