Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

[Løst] Anbefaling av nettverkskort, usb-adapter


Anbefalte innlegg

Har dere noen nettverkskort med skikkelig ekstern antenne å anbefale? Noe sånn som dette: https://prisguiden.no/produkt/netgear-wna3100-128076

 

Har nå et Asus P5W Deluxe som det er på tide at jeg oppgraderer, men er veldig fornøyd med det integrerte trådløse nettverkskortet som gir godt signal. Er et stykke unna router så det er nødvendig med ekstern antenne som jeg kan sette litt i høyden. Nå står pc'en oppå bordet med antennen oppå pc'en.

 

Har dere noen løsninger å komme med så jeg kan kvitte meg med det gamle hovedkortet mitt? :)

Endret av toygard
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Fikk ikke noe respons på dette. Mulig jeg er litt ute av trening på å lage tråder? Uansett, tok saken i egne hender og bestilte denne fra newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833166056

 

Vil bare si at dette er et fantastisk produkt. Jeg får fullt signal og fikk inn fire nye nett i nabolaget. Akkurat hva jeg lette etter.

 

Tenkte det var verdt å nevne det, om det er andre som leter etter en god adapter. Er det bare meg eller har vi et dårlig utvalg her til lands?

Lenke til kommentar

Bestilte gjennom bongous. For $5 gir de deg en adresse i USA og bestiller varer du vil ha (de tar +10% av prisen på varen), for så å sende dem til deg med DHL Express (tok to dager fra new york til oslo). Kostet meg en del i porto, da DHL Express er det eneste alternativet, men det var verdt det. Slapp heldigvis toll og moms.

Endret av toygard
Lenke til kommentar

Dette er nok ikke den eneste gode adapteren i eksistens nei. Adapteren har forresten gått opp $10 siden jeg kjøpte den. Gjorde også dette litt for å teste mail forwarding, da jeg ikke hadde prøvd det før. Veldig fornøyd med bongous, men de kunne godt hatt andre fraktalternativer for de som ikke trenger superkjapp levering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...