Gå til innhold

Trenger forslag på hva jeg skal gjøre til høsten!


Daniboy89

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har fullført allmenfag med +-4 i snitt. Er ingen akademiker, men en flink praktiker. Har tenkt lenge på å bli pilot, men det å sitte igjen med en million i gjeld og jobbe på prix grunnet ingen jobber frister lite.

 

Er veldig glad i å gjøre praktiske jobber som feks, mekke på min egen bil, hjelpe pappa med å snekkere garage, kjøre traktor... etc. De jobbene jeg har hatt innebærer stort sett traktorkjøring. Jobber hos et entrepenør firma om sommeren, der vi presser rundball. Veldig selvstendig arbeid med god lønn.

 

Har tenkt endel på tømrer. Men hører lønnen er dårlig og lite utfordring på jobben. Bilmekaniker kunne vært interessant for 20 år siden, men siden jeg er 19 i dag er det uaktuelt. Grunnen til det er rett og slett for mye datateknologi i bransjen.

 

Bonde ville vært veldig artig å prøvd seg som, men de bøndene jeg jobber som går mer eller mindre i 0 hvert år. og jobber meget lange dager.

 

Jobb på nordsjøen som et eller annet praktisk ville vært veldig morro.

 

Så er det noen her som kunne tenkt seg å komme med et forslag på hva jeg kunne tenkt på å starte med til høsten, noe som er godt betalt og som utfyller beskrivelsen av hvordan jeg passer arbeidslivet :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...