Gå til innhold

MP3-spiller med støtte for FLAC og helst for microSD


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Er på jakt etter en MP3-spiller med støtte for FLAC og helst for microSD. Apple er helt ute av bildet, både fordi de ikke har støtten jeg behøver, og fordi tidligere spillere har vist seg å ha helt elendig kvalitet.

 

Jeg fant frem til Creative Zen X-fi 2 16GB, og bestilte den fra M-Shop. De påstod at de hadde fem på lager. Etter å ikke ha hørt noe på flere dager og mast i tre-fire mail fikk jeg et løgnaktig svar om at de hadde svart meg tidligere (noe de ikke har), med info om at produktet har gått ut av produksjon. Anbefaler alle å holde seg unna M-Shop.

 

Uansett, jeg behøver nå en ny spiller, helst i en ikke så altfor høy prisklasse, da jeg for tiden har dårlig råd. Kan ikke betale stort mer enn 1500 kr. Den behøver ikke å ha så altfor stor lagringskapasitet, selv om mer er bedre. Jeg har et microSD-kort på 8GB som kan veie godt opp om spilleren skulle ha slik støtte.

 

Hvilke tips finnes det der ute? Takk på forhånd!

Endret av Dahl
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det virker som nettbutikkene roter med de ulike variantene av Sansa SanDisk Clip. Jeg har en Clip 2 GB, men om jeg søker meg frem til det som skal være Clip+ 8 GB, får jeg opp et bilde som er helt likt min Clip 2 GB - med firkantet knappepanel. På Clip+ skal det være rundt knappepanel, skal det ikke? Tips til nettbutikker som fører det riktige produktet til en ok pris?

 

Jeg vurderer å heller kjøpe SanDisk Fuze+ 16GB. Tanker om den? Både FLAC og microSD-støtte, og virker langt mer profesjonell og med kvalitet enn Clip-styret.

Endret av Dahl
Lenke til kommentar

Jeg har brukt Clip+ i lang tid på jobb (industri) og har ikke hatt problemer med jack-tilkoblingen. Dog har klipset knekt til slutt. Men selv om jeg har hatt den i lomma har den holdt. En fordel med at den er så liten og lett er at hvis du mister den så deiser den ikke i bakken men blir holdt igjen av kabelen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Finnes det noe med en skjermløsning tilsvarende iPod Nano som støtter FLAC/Ogg? Ble frastjålet en Nano som jeg egentlig var ganske fornøyd med, bortsett fra dette med slapp formatstøtte og den ekle iTunes. Clip+ ser forsåvidt fin ut den, men kunne godt tenke meg tafseskjerm med grei kvalitet.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...

Har også en 16GB Cowon S9, dog er dette mer en mediespiller og ikke bare MP3/musikkspiller. Lyden er fantastisk og den har all batteritid i hele verden, men den er ikke like robust som Clip+. Clip'n min har overlevd både fukt og slag. S9-en tok kvelden etter en dag med ekstremt høy luftfuktighet på jobb.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...